Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Arnold Schwarzenegger: "Η εξωσυζυγική σχέση ήταν το πιο ηλίθιο λάθος που έχω κάνει"

Με αφορμή την αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου, o σκληρός του κινηματογράφου και πρώην Κυβερνήτης της California, Arnold Schwarzenegger, μιλά ανοιχτά για το λάθος του να απιστήσει.
Με έντονη απολογητική διάθεση, αναφορικά με την απιστία προς την πρώην σύζυγό του, Maria Shriver, μίλησε ο Arnold Schwarzenegger στην εκπομπή "60 minutes", καλεσμένος της  Lesley Stahl, με αφορμή την αυτοβιογραφία του "Total Recall: My Unbelievably True Life Story", που θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Οκτωβρίου.
 Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου o πρώην Κυβερνήτης της California, ο οποίος μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλέσει την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με την οικονόμο του σπιτιού, Mildred Baena, ως "το πιο ηλίθιο λάθος που έχω κάνει σε όλη τη διάρκεια της σχέσης με τη Maria", η οποία, παράτησε την καριέρα της στην τηλεόραση για χάρη του άντρα της.
"Ήταν τρομερό. Προκάλεσα τρομακτικό πόνο στη Maria και στα παιδιά", παραδέχτηκε ο Schwarzenegger. Πάντως το βιβλίο του, θα περιλαμβάνει ακόμα και πικάντικες λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Baena, με την οποία απέκτησε και ένα γιο, τον Joseph, που σήμερα είναι 14 ετών.
cosmo