Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Όλοι οι γάμοι (και τα διαζύγια) του ωραίου Tom Cruise

Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο φαίνεται ότι είναι τον τελευταίο καιρό ο Tom Cruise, αφού όλοι πλέον αναρωτιούνται αν είναι σύμπτωση ότι καμία σύζυγος δεν μπορεί να στεριώσει στο πλάι του.
Για άλλους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, για άλλους, πιο υποψιασμένους, ήταν κάτι σχεδόν αναμενόμενο. Η Katie Holmes δεν φαινόταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό. Τα κουτσομπολιά και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για συμβόλαια που δεν τηρήθηκαν όσον αφορά την καριέρα της, αλλά και για τη μίζερη προσωπική της ζωή.
Μέχρι που ήρθε το διαζύγιο, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη ρήση "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει". Ούτε οι πρώτοι είναι που θα χωρίσουν ούτε οι τελευταίοι και θα ήταν όλα καλά, αν ο Tom Cruise δεν είχε ήδη ένα "επιβαρυμένο" παρελθόν σε γάμους και διαζύγια, που βάζει σε υποψίες ακόμα και τους λιγότερο καχύποπτους. Δες και μόνος σου:
9 Μαΐου1987: Παντρεύεται την ηθοποιό Mimi Rogers
 Η Rogers φημολογείται ότι ήταν αυτή που τον μύησε στη Σαϊντελογία. Περίπου τρία χρόνια αργότερα, στις 4 Φεβρουαρίου 1990, το ζευγάρι παίρνει επισήμως διαζύγιο.
24 Δεκεμβρίου 1990: Παντρεύεται τη Nicole Kidman
Δεν πέρασε πολύς καιρός από το χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα και ο Tom αποφασίζει γρήγορα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή τη φορά με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Days of Thunder", Nicole Kidman, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά: την Isabella Jane και τον Connor Antony. Τελικά χώρισαν το Φεβρουάριο του 2001, ενώ η Kidman ήταν τριών μηνών έγκυος (τελικά έχασε το μωρό).
Διάλειμμα: Penelope Cruz
 Λίγο αργότερα, είπε να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις γαμήλιες τελετές, κάνοντας σχέση με την ισπανίδα Penelope Cruz, που απασχόλησε για μεγάλο διάστημα τους δημοσιογράφους life style, μέχρι το 2004, όταν ανακοίνωσαν δηλαδή τον οριστικό χωρισμό τους.
18 Νοεμβρίου 2006: Παντρεύεται την Katie Holmes
 Ο Tom δεν άφησε και πάλι το χρόνο να πάει χαμένος. Τον Απρίλιο του 2005 άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Katie Holmes και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί, τη μικρή Suri, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2006. Λίγους μήνες αργότερα, το Νοέμβριο, η Holmes και ο Cruise παντρεύονται σε ένα εντυπωσιακό κάστρο του 15ου αιώνα, στο Bracciano της Ιταλίας.
 Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, στις 29 Ιουνίου του 2012, η Katie Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Tom Cruise βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Εσύ, τώρα, τι συμπέρασμα βγάζεις;
πηγή:cosmo.gr