Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο playboy Μπεστ τύλιξε την κόρη του Αμπράμοβιτς

Εκείνος είναι ο άστατος γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπεστ. Στο παρελθόν είχε δεσμό με τη Λίντσεϊ Λόχαν και την Μπιάνκα Γκασκόιν.
Εκείνη είναι η νεαρή κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της ομάδας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αν και φαινομενικά ο Κάλουμ Μπεστ και η Αννα Αμπράμοβιτς δεν έχουν τίποτα κοινό, όλα δείχνουν πως αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της κοσμικής ζωής του Λονδίνου.

Οι δυο τους δεν έκρυβαν τον έρωτά τους στη Σαρδηνία όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

«Ο Κάλουμ βρισκόταν στη Σαρδηνία για δουλειές και η Αννα πήγε να τον συναντήσει. Ηταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους. Αυτός είναι τρελός για εκείνη, όμως εκείνη είναι συγκρατημένη, γιατί γνωρίζει πως έχει τη φήμη playboy. Υπάρχει όμως χημεία ανάμεσά τους» δήλωσε άτομο του περιβάλλοντός του στο περιοδικό «Grazia», ωστόσο πηγή από το περιβάλλον του Ρομάν Αμπράμοβιτς διέψευσε όσα ακούγονται περί ειδυλλίου.

Στα δεκαεννιά της, η Αννα είναι 12 χρόνια μικρότερη του Κάλουμ, όμως παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους φαίνεται να τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά αυτόν τον ένα μήνα της σχέσης τους.

Φίλοι της Αννα λένε πάντως ότι μέλημά της είναι να αφοσιωθεί στις σπουδές της προς το παρόν, ενώ ο part time παρουσιαστής του Sky Sports Κάλουμ φέρεται διατεθειμένος να βελτιώσει τη φήμη του Καζανόβα.
πηγή:espressonews.gr