Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η Linda Evangelista έκανε διακοπές στην Μύκονο



Το νησί των ανέμων γνωρίζει μεγάλες δόξες αυτήν την περίοδο καθώς διεθνείς celebrities κάνουν την άφιξη τους.
Όλοι γνωρίζουν πως αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζον Τραβόλτα κάνει διακοπές στην Μύκονο μαζί με την σύζυγο του, Κέλι Πρέστον. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι το σούπερ μόντελ των 80ς Λίντα Ευαγγελίστα, η οποία έκανε ανενόχλητη τα ψώνια της στα σοκάκια του νησιού πριν λίγες ημέρες, χωρίς να την αποθανατίσει κανένας παπαράτσι!

Το γνωστό μοντέλο με τα κοντά μαλλιά, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν της, πέρασε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μαζί με τον εκατομμυριούχο σύντροφο της, αγνώστων στοιχείων, (τον οποίο παρεμπιπτόντως περνάει και ένα κεφάλι στο ύψος) στο νησί χωρίς να επισκεφτεί κανένα από τα κοσμικά στέκια του νησιού. Η Λίντα περνούσε τον περισσότερο χρόνο στο σκάφος του συντρόφου της που είχε δέσει στο παλιό λιμάνι και εμφανίστηκε στα σοκάκια της Μυκόνου φορώντας παντελόνι στρατιωτικό, σαγιονάρες, λευκό T-shirt και μαύρα κοκάλινα γυαλιά του οίκου Chanel. Το μοντέλο μαζί με 10 σωματοφύλακες, οι οποίοι ήταν τόσο διακριτικοί λες και ήταν αόρατοι, ψώνισε χαλαρή στα μαγαζιά «Sagapo» και «Champagne on the Beach» του επιχειρηματία Δημήτρη Χαλβατζή και επέστρεψε και πάλι στο σκάφος. 

Το περίεργο είναι πως κανείς δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για το 47χρονο μοντέλο, γιατί η εμφάνιση της σε τίποτα δεν θυμίζει την παλιά της εικόνα. Η Λίντα ήταν εμφανώς κουρασμένη και «θαμπή», παρά την πρόσφατη λαμπερή πρωταγωνιστική της παρουσία στην επετειακή καμπάνια του θρυλικού οίκου Chanel. 

Να θυμίσουμε πως η Λίντα Ευαγγελίστα έχει μία προτίμηση στους εύπορους άντρες καθώς στο παρελθόν είχε μία τετράμηνη σχέση με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό με τον οποίο απόκτησε ένα παιδί. Μάλιστα το μοντέλο βρίσκεται με τον πρώην σύντροφο της σε δικαστική μάχη για την διατροφή του παιδιού της. Η Λίντα διεκδικεί από τον Φρανσουά Ανρί Πινό 46.000 δολάρια το μήνα!
πηγή:zougla.gr