Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

H Ελένη Φουρέιρα στη Μύκονο με πορτοκαλί bikini και έντονες uploading διαθέσεις

 
Στο "Νησί των Ανέμων" πέρασε το Σαββατοκύριακο η τραγουδίστρια και, όπως προκύπτει απ' τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter, οι άνεμοι στο Καλό Λιβάδι ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι.
Ώρες και αποδράσεις χαλάρωσης για την Ελένη Φουρέιρα καθ' οδόν για τα μέσα του καλοκαιριού, με την τραγουδίστρια να επιλέγει τη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ευτυχώς που υπάρχει πια και το Twitter και το ρεπορτάζ γίνεται πολλές φορές από τους ίδιους τους celebrities. Η Ελένη δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από τις μέρες και τα βράδια στο "Νησί των Ανέμων (και των απανταχού διασημοτήτων)" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter.

Το μενού είχε φωτογραφίες της με πορτοκαλί bikini στο Καλό Λιβάδι, αμιγώς νησιώτικα τοπία κατά τη διάρκεια της δύσης του ηλίου, αλλά και βίντεο από το Mykonos Live TV με βόλτες της στα σοκάκια του νησιού. Αυτό που λέμε busy holiday weekend.
Το Σαββατοκύριακο, βρέθηκαν στη Μύκονο μεταξύ άλλων και η Άννα Βίσση, αλλά και οι (πρώην) ποδοσφαιριστές Άγγελος Μπασινάς και Δημήτρης Παπαδόπουλος.



πηγή:cosmo.gr