Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ένας Ισπανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας νίκησαν τη Γερμανία

Σημαντική υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου της Φόρμουλα 1 έθεσε με τη σημερινή του νίκη Ο Φερνάντο Αλόνσο.

Σημαντική υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου της Φόρμουλα 1 έθεσε με τη νίκη του στο Χόκενχαϊμ τη Γερμανίας ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Αλόνσο δίνοντας και "πολιτική" διάσταση στη νίκη του εόπε στο Νίκι Λάουντα "Δεν γνωρλιζω πολλά από πολιτική, αλλά ...στην Ισπανία η κατάσταση είναι εύθρεαυστη και ως Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, που σχεδιάστηκε από Έλληνα και νίκησε στη Γερμανία, πιστεύω ότι έγινε κάτι πολύ σπουδαίο".

Την τρίτη εφετινή νίκη του στη Φόρμουλα Ένα σημείωσε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είδε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι της Γερμανίας, που διεξήχθη στο Χοκενχάιμ και είναι ο δέκατος αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα.


Ο οδηγός της Φεράρι άφησε πίσω του τον Γερμανό «πιλότο» της Red Bull και παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον (ΜακΛάρεν). Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Αλόνσο, ο οποίος έχει επικρατήσει ακόμη στα γκραν πρι Μαλαισίας και Ευρώπης, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών με 154 βαθμούς.
πηγή:epikaira.gr