Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τι ΔΕΝ πρέπει να φορά ένας άνδρας το καλοκαίρι!

 Τι ΔΕΝ πρέπει να φοράει ένας άνδρας το καλοκαίρι, ώστε να αποφύγεις τα στυλιστικά ατοπήματα!
Παντελόνι

- Όχι σορτσάκια με τσέπες: θυμίζουν μαθητή δημοτικού και όχι στυλάτο άνδρα.

- Απόφυγε τις βερμούδες που τελειώνουν κάτω από το γόνατο! 

- Το παντελόνι ΔΕΝ πρέπει να σακουλιάζει, αλλά να έχει καλή εφαρμογή στο σώμα σου. Επίσης, καλό θα είναι να βάλεις στην ντουλάπα σου και κάποιο χρωματιστό

- Μην «κολλάς» στο τζιν: λόγω ζέστης, επέλεξε chino ή λινο.

- Αν πρέπει να βάλεις κουστούμι, ΟΧΙ άλλο εκρού ή λευκό λινό! Τόσα ωραία χρώματα κυκλοφορούν… 

Τshirt – Πουκάμισο

- ΔΕΝ αφήνεις το πουκάμισο ανοικτό αν το στέρνο σου έχει τρίχες! Διάλεξε και πάρε: ή θα τριμάρεις το σημείο (βλέπε περιποίηση) ή θα έχεις ανοικτό μόνο το πάνω πάνω κουμπί.

- Μην επιλέγεις μπλουζάκια με στάμπες που θυμίζουν… καρναβάλι, είτε διακοσμημένες με την Άρτα και τα Γιάννενα. Αν δεν θες μονόχρωμο, διάλεξε μία διακριτική στάμπα ή σχέδιο που δεν κάνει το μπλουζάκι σου να φαίνεται πανηγυριώτικο.

- Αν φορέσεις polo μπλουζάκι ΜΗΝ κυκλοφορείς με τον γιακά σηκωμένο ωσάν προπέλα και, φυσικά, μην γυρίζεις τα μανίκια στα κοντομάνικά σου δήθεν μου τάχα μου για να δείξεις τα μούσκουλα που «έχτισες» το χειμώνα στο γυμναστήριο.

- Ξέχνα το αμάνικο μπλουζάκι - μόνο στο γυμναστήριο ή για να πας στην πλαζ μπορείς να το φορέσεις!

Παπούτσια - Αξεσουάρ

- Όχι άλλες παντόφλες στην πόλη! Μπορεί να είναι άνετες και δροσερές, αλλά η παντοφλίτσα φοριέται μόνο στην παραλία, την πισίνα και… το σπίτι σου!

- ΜΗΝ φοράς κάλτσες με ανοικτά παπούτσια. Έτσι, για να μην κοροϊδεύουμε μόνο τους τουρίστες…

- Για να μην αναρωτιέσαι τι πατούμενο να βάλεις, σου θυμίζω αυτά που σου έχω γράψει παλιότερα: sneakers, loafers, boat shoes, brogues ή desert boots!

- Τσαντάκι και καλοκαίρι δεν ταιριάζουν, αλλά αν πρέπει να κουβαλάς τα προσωπικά σου αντικείμενα επίλεξε ένα μικρού μεγέθους τσαντάκι.  Ξέχνα την «μπανάνα»!

- Ξέχνα το μαγιό τύπου βερμούδα: αυτό το φοράνε μόνο οι σέρφερς. Προτίμησε μαγιό τύπου σορτς

- Με ρέγουλο το καπέλο και προσοχή στα γυαλιά ηλίου! Δεν είσαι ούτε ο μπαρμπα-Γιαννακάκης για να κυκλοφορείς με μεγάλο ψάθινο, ούτε VIP για να φοράς γυαλί που είναι πιο μεγάλο από το κούτελό σου!


Δες στις φωτογραφίες παραδείγματα επιτυχημένου καλοκαιρινού ντυσίματος
 πηγή:star.gr