Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δέκα οκτώ μήνες φυλακή στον Πασχάλη για συκοφαντική δυσφήμιση

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη που κάποτε έκανε ένα στιγμιαίο λάθος και θα το πληρώνει για πάντα.

Αφού δεν του έφτασε η πρώτη κατραπακιά με την αναγνώριση του τέκνου του ήρθε και η συνέχεια με τις δηλώσεις, αυτού και της συζύγου του, κατά της μητέρας του παιδιού του και του γενετιστή
Προχτές βρέθηκε πάλι στα δικαστήρια για τη συζήτηση της έφεσης περί συκοφαντικής δυσφήμισης της  και του γεντιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου.
Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα εκλήθη να πληρώσει το ποσό των 100 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση της 44χρονης μητέρας του παιδιού του. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που έδειξε ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της, η πρωτόδικη απόφαση καλούσε τον Πασχάλη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πρόκειται για δηλώσεις που είχε κάνει ο Πασχάλης για την υπόθεση με το τεστ DNA.
 Σε δεκατέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου, καταδικάστηκε επίησης η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη.
Αμφότεροι άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση του εφετείου που τον καταδικάζει τελεσίδιακα σε 8 μήνες φυλάκισης τη συκοφαντική της πρώην 44χρονης και άλλους 10 μήνες για την συκοφαντική του γενετιστή. Οι ποινές είναι με αναστολή, λόγω λευκού ποινικού μητρώου.
Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει τεθεί θέμα στο δικαστήριο για το στιλπνό χρώμα της κόμης αμφοτέρων των συζύγων.
blue-hornet team