Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τα πιο καυτά bikini bodies για το 2012

Ποιες σταρ έχουν τα πιο εντυπωσιακά κορμιά φέτος;


Olivia Palermo
Η Olivia Palermo, το it girl που βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας, έχει τις σωστές αναλογίες που τη βοηθούν να φοράει τέλεια τα ρούχα. Ανάμεσα στις κοσμικές εμφανίσεις της κάνει διακοπές στο St. Barth. 
Victoria Silvstedt
Το μοντέλο Victoria Silvstedt που έγινε πλέον 37 ετών έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες, κάτι που εν μέρει οφείλεται στα σουηδικά γονίδιά της. Έκανε μπάνιο στο St. Barth. 
Irina Shayk
Η γυναίκα που θα παντρευτεί τον Cristiano Ronaldo έχει και τις αντίστοιχες αναλογίες.
Behati Prinsloo
Το μοντέλο από Ναμίμπια ανήκει στην οικογένεια της Victoria Secret από το 2009. Τα μπάνια της στο Μαϊάμι δείχνουν ότι φέρει το τίτλο της επάξια.
Paris Hilton
Περισσότερες φορές την έχουμε δει με μπικίνι παρά με ρούχα. Προφανώς, περισσότερο καιρό κάνει διακοπές παρά βρίσκεται σε πόλη. Άλλωστε το κοριτσίστικο σώμα της Paris Hilton, της το επιτρέπει. Εδώ κυκλοφορεί στο Μαϊάμι.
Selena Gomez
Η Selena Gomez αποδεικνύει ότι ο Justin Bieber έχει καλό γούστο. Ατη διάρκεια των γυρισμάτων για το Spring Breakers στη Florida είχε τη σωστή εμφάνιση.
 Nicollette Sheridan
Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Nicollette Sheridan είναι 48 χρονών. Κι όμως, η πρώην Desperate Housewife φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στις διακοπές της στο St. Barth.
 Maria Menounos
Η ελληνίδα που χόρεψε στο αμερικάνικο Dancing with the Stars βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα με τα πιο καυτά bikini bodies. 
 Sara Yasmina Chafak
Η Miss Φινλανδία Sara Yasmina Chafak έδειξε το σώμα της στην παραλία του Μαϊάμι.
Candice Swanepoel
O άγγελος της Victoria Secret φωτογραφήθηκε για τον κατάλογο της εταιρείας στο St. Barth.
 LeAnn Rimes
Η τραγουδίαστρια της country LeAnn Rimes αλλάζει αυτά που ξέραμε για τις τραγουδίτριες και δεν χάνει ευκαιρία να εμφανιστεί με το μπικίνι της. 
Doutzen Kroes
Ούτε το πιο καλογυμνασμένο μοντέλο της Victoria Secret δεν γλιτώνει από τον ήλιο. Η Doutzen Kroes βρέθηκε στο Μαϊάμι με εγκαύματα στους ώμους. Η κοιλιά της όμως ήταν φέτες. 
 Adriana Lima
Για την Adriana Lima που κάνει μπάνιο στο St. Barth δεν υπάρχουν λόγια.
πηγή:marieclaire.gr