Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Toyota Auris 2013: Αποκάλυψη τώρα για το νέο μικρομεσαίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Toyota Auris, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι το Σεπτέμβριο του 2012.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Toyota Auris, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι το Σεπτέμβριο του 2012. Οι πληροφορίες αυτές θέλουν το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο της ιαπωνικής εταιρείας να κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους στις αρχές του 2013.

Φυσικά, αυτές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε θα πρέπει να πούμε ότι διέρρευσαν από ένα site στην Βραζιλία το οποίο έχει «σκανάρει» φυλλάδιο της εταιρείας. Εμείς φυσικά τις επεξεργαστήκαμε ψηφιακά για να μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το πως θα είναι το επόμενο μικρομεσαίο μοντέλο της Toyota. Το φυλλάδιο το οποίο διέρρευσε απευθύνεται βεβαίως στην ιαπωνική αγορά, οπότε και το συγκεκριμένο μοντέλο που βλέπετε ουσιαστικά θα απευθύνεται στην εκεί αγορά. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν η ευρωπαϊκή έκδοση που θα δούμε στο Παρίσι έχει διαφορές σε σχέση με αυτήν την έκδοση.
Να πούμε γενικότερα, ότι με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν για το νέο Auris (σε ορισμένες αγορές κυκλοφορεί και ως Corolla hatchback), καταρχήν το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να ονομάζεται Auris παρά τις φήμες που υπήρχαν και ήθελαν την επιστροφή στο όνομα Corolla (αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε). Επίσης να πούμε ότι το νέο Auris θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Έτσι, οι πληροφορίες λένε 5 cm περισσότερα σε μήκος, δηλαδή το νέο μοντέλο συνολικά στην συγκεκριμένη διάσταση θα φτάνει τα 4,27 m, ενώ το ύψος έχει μειωθεί από το 1,52 m στο 1,46 m και το πλάτος παραμένει στο 1,76 m.
 Οι αλλαγές αυτές, αλλά και οι σχεδιαστικές σίγουρα κάνουν συνολικά το νέο μικρομεσαίο να δείχνει πιο δυναμικό σε σχέση με το παρελθόν. Στον τομέα αυτό έχουμε νέα μάσκα πιο στενή εμπρός που «συνδέεται» με τα φώτα, ενώ ο προφυλακτήρας σε αυτό το σημείο φιλοξενεί μια μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Μεγαλύτερα είναι και τα φωτιστικά σώματα πίσω. Μεγάλες αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό που δείχνει μοντέρνο, σύγχρονο με τα υλικά να είναι καλύτερης ποιότητας. Ο χώρος των αποσκευών αυξήθηκε κατά 50 mm, ενώ αυτός ανάμεσα στα μπροστά και πίσω καθίσματα κατά 20 mm.
 Σύμφωνα με την Toyota το Auris θα είναι το πρώτο αυτοκίνητό της που θα διατίθεται με τους νέους κινητήρες των 1,6 και 2,0 λίτρων της BMW (ως μέρος της συνεργασίας των δύο εταιρειών).
πηγή:e-go.gr