Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Και επίσημα πρέσβειρα η sexy Βίκυ

Η Βίκυ Καγιά είναι επίσημα πλέον πρέσβειρα του «Μake a Wish». Πριν από λίγες ημέρες το τοπ μόντελ και παρουσιάστρια πρωταγωνίστησε στη φιλανθρωπική εκδήλωση
που έγινε σε γνωστό bar restaurant της παραλιακής, με την παρουσία των υπευθύνων του οργανισμού αλλά και πολλών μελών και φίλων του.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» ήταν εκεί και απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή μέρα για τη Βίκυ. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης, ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή τη δράση της Βίκυς στο «Make a Wish».

Το τοπ μόντελ πριν από λίγο καιρό έκανε το όνειρο ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα. Η 7χρονη Νταϊάνα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ήθελε να γίνει μοντέλο.

Ετσι, τον περασμένο Απρίλιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής η παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα μικρά παιδιά, εκπλήρωσε την επιθυμία της μικρής Νταϊάνας.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη ευχή που πραγματοποίησε η Βίκυ, αφού στο παρελθόν έχει δώσει χαρά και σε άλλο κοριτσάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Το Μake-A-Wish Foundation© είναι σήμερα ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως. Το Μake-A-Wish Foundation© of America εκπληρώνει μέσω των 65 παραρτημάτων του τις ευχές παιδιών στην Αμερική, ενώ το Μake-A-Wish® International εκπληρώνει τις ευχές παιδιών εκτός Αμερικής, σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Με τη γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών του και των 30.000 εθελοντών σε όλο τον κόσμο, το Μake-A-Wish Foundation© έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει πάνω από 240.000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή SM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.
πηγή:espressonews.gr