Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

H Poppy Delevigne φωτογραφίζεται για τη συλλογή του οίκου Louis Vuitton

H Poppy Delevigne φωτογραφίζεται για τη συλλογή του οίκου Louis Vuitton εκφράζοντας άψογα το χαλαρό πνεύμα του καλοκαιριού και μας μιλάει με εξίσου χαλαρή διάθεση


Τι σε εμπνέει στον οίκο Louis Vuitton;
Για μένα είναι το πιο iconic γαλλικό brand που υπάρχει. Αλλά δεν είναι μόνο ένα brand, είναι μια αυτοκρατορία η οποία βασίστηκε στην ιστορία και στην εμπνευσμένη ομορφιά. Το logo LV, που είναι αναγνωρίσιμο σε όλον τον κόσμο, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σύμβολο, είναι τρόπος ζωής.
 Πώς θα περιέγραφες το πνεύμα του show Louis Vuitton για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012;
Ήταν σκέτη μαγεία, παιχνιδιάρικο με έναν εντελώς εξωπραγματικό τρόπο. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή που παρακολούθησα ένα τέτοιο θέαμα. Ήταν σαν να μεταφερθήκαμε πίσω στο χρόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα επιφωνήματα του κοινού όταν έφτασε το τρένο LV Εxpress. Ήταν εκπληκτικό...
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που ξεχωρίζεις σε αυτή τη συλλογή του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton;
 Μου άρεσε πάρα πολύ που κάθε μοντέλο είχε μία διαφορετική ιστορία να πει. Τα ρούχα, οι τσάντες, τα παπούτσια ζωντάνευαν μπροστά σου για να τη διηγηθούν. Τα φορέματα και τα καπέλα με τα φτερά ήταν απίστευτα cool. Θα ήθελα να τα φορέσω σε ένα φεστιβάλ ή σε κάποιο τρελό πάρτι.
Πώς θα όριζες το στυλ σου;
Απρόβλεπτο, εκλεκτικό, ιδιαίτερο ίσως. Αυτή την εποχή είμαι ερωτευμένη με τον πειραματισμό, ανακαλύπτω τα '30s. Μεγάλα floppy καπέλα και willy wonka γυαλιά είναι τα επόμενα κομμάτια που θα προσθέσω στην γκαρνταρόμπα μου.
Θυμάσαι πότε άρχισες να ενδιαφέρεσαι για τη μόδα;
Νομίζω ότι η μικρή μου αδερφή πυροδότησε το ενδιαφέρον μου για τη μόδα. Είχα μια εμμονή με το να την ντύνω και να επιμελούμαι το στυλ της. Θυμάμαι επίσης τα περιοδικά μόδας που είχε πάντα η μητέρα μου στο κομοδίνο της. Με εντυπωσίαζαν και με δελέαζαν με τα εξώφυλλά τους και τις υπέροχες γυναίκες που φιλοξενούσαν στις σελίδες τους.
 Ποια είναι τα fashion πρότυπά σου;
H Τζέιν Μπίρκιν για το υπέροχο ανδρόγυνο στυλ της, κάτι εντελώς διαφορετικό για εκείνη την εποχή. Και τώρα, η Σοφία Κόπολα. Είναι τόσο αβίαστα cool.
Ποια είναι η πιο ωραία ανάμνηση που έχεις από το χώρο της μόδας;
Η φωτογράφηση για την καμπάνια της Louis Vuitton στο Μεξικό. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και σε κάθε λήψη ερωτευόμουν και ένα διαφορετικό LV κομμάτι, ένα μαγιό, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους. Η μέρα μας τελείωνε με κοκτέιλ Μαργαρίτα και πολλά γέλια στην παραλία. Παράδεισος.

Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;
Ένα ζευγάρι Louis Vuitton ψηλοτάκουνες γόβες με μεταλλική μύτη. “Στέκονται” περήφανες πάνω στο dressing table μου. Θα έκλαιγα αν πάθαιναν κάτι, γι' αυτό παραμένουν εκεί, άθικτες και λατρεμένες.
Τι σου αρέσει περισσότερο στο Παρίσι;
Η αρχιτεκτονική με κάνει να ανατριχιάζω. Μου αρέσει να περιπλανιέμαι στους δρόμους και να ονειροπολώ. Λατρεύω επίσης να τρώω mashed potatoes στο ξενοδοχείο Costes και να χορεύω στο Rasputin μέχρι το πρωί
πηγή:madame-figaro