Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η Άντζελα Δημητρίου ετοιμάζει εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο

 Στην κατεχόμενη Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο-καζίνο Golden Tulip που βρίσκεται στην κατεχόμενη πλευρά της Λευκωσίας,
σχεδιάζει να τραγουδήσει η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ηurriyet.

Ο αρθρογράφος αναφέρεται στην πρόθεση της τραγουδίστριας να εμφανιστεί στο ξενοδοχείο αλλά και στις πιέσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσει από ελληνικής πλευράς. Θυμηθείτε την  Jennifer Lopez που μετά από την πίεση των Ελλήνων ανέβαλε την εμφάνιση της, γράφει η Χουριέτ.

Μάλιστα ο αρθρογράφος αναφέρεται στην εμφάνιση με λεπτομέρειες γράφοντας ότι η Άντζελα θα εμφανιστεί στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την τουρκάλα Ziynet Saliyle.

«Επειδή αυτό το περιστατικό δεν το ξέρει κανείς ακόμα, ας ελπίσουμε ότι η πίεση που νίκησε την Τζένιφερ Λόπεζ, δεν θα καταφέρει να νικήσει και την Δημητρίου. Ελπίζω η κοινή λογική να κερδίσει στην ελληνική πλευρά», καταλήγει το άρθρο.

Το θέμα αρχίζει ήδη να παίρνει διαστάσεις στον κυπριακό Τύπο ο οποίος αναφέρεται και σε τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα για «αρπαχτή» του Τομ Τζόουνς στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο τραγουδιστής, μετέβη στα κατεχόμενα με ιδιωτικό τζετ και έδωσε συναυλία στην κατεχόμενη Κερύνεια.
πηγή:lifo.gr