Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η Ομπάμα και το βιβλίο μαγειρικής της

Δεν ξέρω αν η πρώτη οικογένεια της Αμερικής κάνει διάφορες κινήσεις λόγω προεκλογικού αγώνα, ή επειδή είναι όλα τα μέλη τόσο δημιουργικά.
Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Michelle Obamaκυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “American Grown”.
Είναι γνωστή η αγάπη της Μισέλ για τον κήπο της και τους βιολογικούς καρπούς. Μάλιστα φέτος ο κήπος της έβγαλε τόσες πολλές πιπεριές και μελιτζάνες, που η πρώτη κυρία θα κάνει εξαγωγή σε χώρες του εξωτερικού!
Τώρα οι θαυμαστές της κομψής κυρίας προέδρου θα διαβάζουν το βιβλίο της και θα μαθαίνουν τα πάντα γύρω από την κηπουρική. Σκοπός της Ομπάμα είναι να βοηθήσει κάποιους να αλλάξουν την ζωή τους και να ακολουθήσουν έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.
Φυσικά δε είναι καθόλου τυχαίο το ότι έγινε συγγραφέας τώρα η σύζυγος του προέδρου. Κάνει τα πάντα προκειμένου να επανεκλέγει ο Μπαράκ. Μέχρι γυμναστική στην τηλεόραση έκανε για να γίνει συμπαθής.
Αν όμως θέλετε να έχετε όπωσδηποτε το βιβλίο της πρώτης κυρίας, κοστίζει 30 δολάρια και κυκλοφορεί από τηνCrown Publishers. Περιέχει πάρα πολλές λαχταριστές φωτογραφίες λαχανικών που συνοδεύονται από συνταγές.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 4 κεφάλαια, ένα για κάθε εποχή του χρόνου. Αν για εμάς τους Έλληνες φαίνεται παράξενο το να κυκλοφρήσει η σύζυγος ας πούμε του πρωθυπουργού βιβλίο, στην Αμερική είναι κάτι συνηθισμένο. Η Κλίντον έγραψε ένα βιβλίο για την κοινωνία και τα παιδιά.  Μπους σε συνεργασία με την κόρη της, μην γελάσετε τύπωσαν βιβλίο με πολλές φωτογράφιες! Πάντως για την Ομπάμα, είναι το πρώτο της βιβλίο όπου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε προγράμματα που προωθούν την κηπουρική και τα βιολογικά προϊόντα.
Πηγή: alachef.gr