Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε τα πάντα και για όλους!

Η σταρ αστρολόγος του Πρωινού ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη χθες βράδυ.
H Λίτσα Πατέρα που προέβλεψε με ακρίβεια μία ημέρα πριν συμβεί το βίαιο επεισόδειο μεταξύ Λιάνας Κανέλλη- Ηλία Κασιδιάρη , αποκάλυψε βάση των άστρων το μέλλον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.
Επίσης θυμήθηκε τις καλές εποχές με την Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ .
Η Ελένη Μενεγάκη & τα ζώδια:
Η Ελένη είναι ένα περίεργο όμορφο φαινόμενο, πολύ ωραία και πολύ έξυπνη, διάβαζε πριν με γνωρίσει για τα ζωδια  αλλά μαζί μου με ρωτούσε, παρακαλουθούσε, εκείνη με πίεσε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο και έμαθε περισσότερα κοντά μου. Βλέποντας ένα ωροσκόπιο βλέπεις τον τομέα της καριέρας και έτσι όταν είχε πρωτοέρθει με ρωτούσαν πώς θα πάει, και τους έλεγα το κοριτσάκι αυτό δεν θα σταματήσει να μιλάει! Στην αρχή που ήταν λίγο διστακτική τους έλεγα περιμένετε λίγο, είναι ένα χαρισματικό παιδί, δεν βρίσκεις τόση εξυπνάδα, ομορφιά και μαγεία μαζεμένη”. 
 
Η Ελένη & η σαγήνη που ασκεί στους άντρες όλων των ηλικιών: 
Δεν χρειάζεται να δεις το ζώδιό της Ελένης για να καταλάβεις πόσο αρέσει στους άντρες. Μόλις τη βλέπεις, νιώθεις κάτι άλλο! Είναι πιο ωραία και πιο θηλυκό πιστευω και από τη Τζένιφερ Λόπεζ και από τη Σαρλιζ Θέρον. Η Μενεγάκη έχει πει “εγώ γνωρίζω τη γλώσσα του κοινού”, και αυτό πρέπει να κάνει κάθε παρουσιαστης πρέπει λοιπόν να βρει τον τρόπο να επικοινωνήσει με τον κόσμο, αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Με την Ελένη  μιλάμε πολύ, είναι σιγκινητική η σχέση μας , ήρθε κοριτσάκι στον αντέννα, ζήσαμε όλη την πορεία της ζωής της, τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και περάσαμε πολλά μαζί. Ξέρει πολλά για τα ζώδια, έτσι δεν με ρωτάει πολλά! Ξέρει εκείνη πώς πρέπει να κινηθεί, έχει πολλή διαίσθηση ως Σκορπίνα!”
 
Για το πώς καταφέρε να παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Αντεννα 22 χρόνια!
Κάθε δουλειά που την αγαπάς πολύ, αγωνίζεσαι να την κάνεις καλά, αυτό θα αποδώσει κάποια στιγμή. Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για την επόμενη σεζόν, αλλά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν είχα άγχος μέχρι τώρα. Και όσο ήμασταν με την Ελένη, η εκπομπή πήγαινε πολύ καλά και κάθε Ιούνιο λέγαμε Καλό Σεπτέμβριο τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς…
Για το πρωινό του ΑΝΤ1
Έχει αλλάξει τόσες φορές που δεν έχει ζώδιο. Πιστεύω για όλους, επειδή ο Δίας μπήκε στους Διδύμους που είναι τα μέσα ενημέρωσης, ότι θα υπάρχει και θα πάει καλά. Δεν τα πάνε άσχημα τα παιδιά μεταξύ τους, δεν έχω διαπιστώσει να έχουν κάποιες διαφορές, ίσως είναι λίγος ο χρόνος ακόμα για να μπορέσουν να δέσουν.”
 
Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι δεν τα πάει καλά με τους παρουσιαστές:
Μπορεί να έχουν δίκιο. Δηλαδή, είναι μια ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή που σκοπός είναι να σε κάνει να γελάσεις. Το κομμάτι όμως το δικό μου είναι κάπως διαφορετικό, πρώτα από όλα μιλάω με αποστήθιση, δεν έχω καμία σημείωση. Όταν εκείνη την ώρα εσύ πεις ένα αστείο, αποσυντονίζεται η κουβέντα, αυτό λοιπόν είναι παράπονο των τηλεθεατών. Το δικό μου το κομμάτι απαιτεί λίγη ησυχία, και αυτό είναι ίσως το παράπονο. “Για την πρόβλεψή της για το επεισόδιο μεταξύ Λιάνας Κανέλη και Κασιδιάρη:
Είχα πει την προηγουμένη ότι ένα άτομο κύρους θα υποστεί βία και έτσι κι έγινε. Δυστυχώς ήμουν εκεί στο γεγονός.”Για το Πρωινό του Mega:
Τα παιδιά είναι πολύ γλυκά και είναι πολύ ωραίο που είναι ζευγάρι. Δεν είχα κάνει τα ωροσκόπια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αλλά πιστεύω ότι αξίζουν την επιτυχία.”
Η τύχη της Ελλάδας 
Η Ελλάδα είναι υδροχόος όμως κάθε αλλαγή που γίνεται είναι σημαντική, σφραγίζει έτσι και τη νέα εποχή. Εγώ πιστεύω ότι μετά τη μεταπολίτευση γεννήθηκε η νεότερη Ελλάδα και είναι λιοντάρι πρώτων ημερών. Γι’αυτό έχουμε και κάποιες πρωτιές, όπως τωρα με το ποδοσφαιρο! Αυτά που ζούμε είναι μαθήματα ζωής. Βλέπω τα γεγονότα που είναι δυσάρεστα όμως έχω μία αισιοδοξία καθώς πάντα λέγαμε ότι κάποια ώρα θα καταρρεύσουν τα δύο πολιτικοοικονομικά συστήματα παγκοσμίως και θα γεννηθεί κάτι άλλο πολύ πιο ανθρώπινο. Με την αφθονία και την ευμάρεια δεν είχαμε χρόνο ούτε να σκεφτούμε ούτε να διαβάσουμε ούτε τίποτα.Όλα τα κόμματα δεν αντέδρασαν όσο έπρεπε, αντιδρούσαν μόνο στο πώς θα πάρουν περισσότερα. Απορώ και τώρα αν θα δουν το καλύτερο της Ελλάδας ή του κόμματός τους.”
 
 Για το μέλλον της Ευρώπης:
Αυτό που βλέπω είναι ότι όλη η Ευρώπη αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε ένα σεισμό, απλώς κερδίζουμε χρόνο, η Ευρώπη όλη πάει για κραχ. Πιστεύω ότι μέσα στη 2ετία 3 ετία θα δούμε αυτόν τον σεισμό. Η Ευρώπη δεν θα αντέξει με όλα αυτά τα τρελά που γίνονται. Και εδώ πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα! Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατό στην Ελλάδα να εισάγουμε σκόρδα από την Κίνα! 
πηγή:layout.gr