Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το καλοκαίρι

«Τους καλοκαιρινούς μήνες θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, οι συνθήκες διαβίωσης θα αλλάξουν ….»

 Όλοι αναμένουμε την καλοκαιρινή περίοδο για να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και για να ζήσουμε ανέμελες στιγμές, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ειδικά φέτος,  έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά, να αναζωογονηθούμε και να φορτίσουμε και πάλι τις μπαταρίες μας, για τον χειμώνα που θα έρθει.
 Ο διάσημος και αγαπητός σε όλους μας  Αστρολόγος,  Κώστας Λεφάκης, μας αναλύει με κάθε λεπτομέρεια πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι του 2012, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.  Μάθε τώρα ποια ζώδια θα έχουν εύνοια σε χρήμα, καριέρα, έρωτα και άλλα πολλά αστρολογικά «μυστικά» που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Πώς προβλέπεται αστρολογικά ότι θα εξελιχθεί το καλοκαίρι του 2012;
Το καλοκαίρι του 2012 προβλέπεται επεισοδιακό, εκρηκτικό και επαναστατικό. Τα περιθώρια της ψυχαγωγίας, της μετακίνησης και της διασκέδασης που αφήνει είναι μικρά.

Δώστε μας μία μικρή περιγραφή τους μήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος του 2012.
Ο Ιούνιος σημαδεύεται από μια Σεληνιακή Έκλειψη που τονίζει προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος σημαδεύονται από την στενή προσέγγιση Άρη Κρόνου στο Ζυγό η οποία θα διαταράξει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις.  Ο Αύγουστος με τις δύο Πανσελήνους,  στις 2 και στις 30 ,  θα φέρουν αιφνίδιες αλλαγές στον τομέα της διαβίωσης , της δημιουργικής έκφρασης, των πολιτικών δεδομένων και των ερωτικών σχέσεων.

Ποιες θα είναι οι  εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό πλαίσιο της χώρας;
Το καλοκαίρι του 2012 είναι μεταβατική περίοδος σε μια συνεχιζόμενη κρίση. Ο Τουριστικός τομέας θα αποδώσει αρκετά αλλά όχι στον επιθυμητό βαθμό. Ο Δίας στους Διδύμους σε σχέση με τον Άρη και Κρόνο στο Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό, θα τονίσουν το ρίσκο σε αρκετούς ανθρώπους, θα συμβάλουν σε αιφνίδιες γνωριμίες οι οποίες θα ενισχύσουν τις ελπίδες για το μέλλον, αισθηματικά και κοινωνικά αλλά και πολλοί θα πάρουν πρωτοβουλίες που θα τους βοηθήσουν να βγουν από χρόνια ψυχολογικά αδιέξοδα. Πάντως ούτε το πολιτικό ούτε το οικονομικό πλαίσιο της χώρας θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Πρόκειται για εκείνους που θα κάνουν μια υπέρβαση  υπερασπίζοντας τα δικαιώματα ελευθερίας και την αγάπη τους προς την ζωή. Όσο για εκείνους που θα μείνουν εγκλωβισμένοι στο φόβο και την απελπισία αλλά και στον θυμό που θα συνεχίσει να προκαλεί η σκληρή πορεία των γενικότερων οικονομικών, θα παραμείνουν απραγείς και σχεδόν δυστυχισμένοι.
Ποια είναι τα «τυχερά» ζώδια για το καλοκαίρι του 2012;
Τυχερά ζώδια δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες έκφρασης και  ευχάριστες μετακινήσεις στους Διδύμους, στους Τοξότες, στους Λέοντες και στους Υδροχόους. Αλλά επίσης καλύπτουν τις ανάγκες τους ικανοποιητικά πολλοί Ταύροι και Σκορπιοί. Τον Αύγουστο ευνοούνται οι Ιχθείς και βελτιώνονται οι συνθήκες στα αισθηματικά πολλών Αιγόκερων. 
 Ποιοι  αναμένεται ότι θα  περάσουν πιο δύσκολα τους καλοκαιρινούς μήνες;
Φρεναρισμένοι και περιορισμένοι σε δυσκολίες θα παραμείνουν τα παρορμητικά ζώδια : ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Αλλά και τον Ιούνιο θα δυσκολευτεί η ζωή πολλών Διδύμων, Τοξοτών και Παρθένων.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα δοθούν επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες; Ποια ζώδια αναμένεται πως θα έχουν πρόοδο και εξέλιξη στην καριέρα και στα οικονομικά τους;
Επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες θα έχουν οι Ιχθείς, αρκετοί Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί. Ανεξάρτητα από το οικονομικό, πρόοδος θα παρατηρηθεί στις υποθέσεις Διδύμων, Κριών, Ζυγών, Λεόντων και Υδροχόων.

Κεφάλαιο έρωτας: Ποια ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο καλοκαίρι;
Ζώδια που θα ερωτευτούν είναι κυρίως οι Τοξότες, οι Υδροχόοι, κάποιοι Αιγόκεροι ενώ στον έρωτα θα πειραματιστούν με μεγαλύτερη επιτυχία οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί.

Ποιοι εκπρόσωποι των ζωδίων ευνοούνται για γάμο ή επισημοποίηση σχέσης κατά την διάρκεια των θερινών μηνών;
Γάμο ή επισημοποίηση σχέσης μπορεί να κάνουν οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, οι Λέοντες επίσης αρκετοί Ιχθείς, και αρκετοί Ταύροι.

Ποια ζώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με καβγάδες και χωρισμό στις ερωτικές τους σχέσεις;
Αντιμέτωποι με καυγάδες θα βρεθούν κυρίως οι Κριοί και οι Ζυγοί. Θα πρέπει  τον Ιούνιο να προσέξουν οι Δίδυμοι και οι Τοξότες ή σε άλλες περιπτώσεις οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

Ποια είναι η προσωπική σας συμβουλή για το καλοκαίρι του 2012, για όλα τα ζώδια;
Η προσωπική μου συμβουλή για το καλοκαίρι του 2012 είναι η διατήρηση του μέτρου, η μετριοπάθεια, να μην παρθούν αποφάσεις κάτω από το κράτος  πανικού, θυμού ή φόβου. Να αποφευχθούν επιθετικές ανακοινώσεις και όσοι θέλουν πραγματικά να ξεκουραστούν ή να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές να αποφύγουν τους πολυσύχναστους χώρους και να οργανώσουν καλά τις μετακινήσεις τους. Επίσης η περίοδος του φετινού καλοκαιριού αποτελεί τον επίλογο της διέλευσης του Κρόνου από τον Ζυγό, όπου η παρουσία του Άρη εκεί βοηθά σε μια καταστάλαξη, αναγκαστική πλέον, μετά τις πολλές ταλαντεύσεις που προηγήθηκαν.
πηγή:oroskopos.gr