Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ρομαντική βόλτα στη Σίφνο για Ολγα και Γιώργο Γιγουρτάκη

Ρομαντική απόδραση στη Σίφνο. Η Ολγα Φαρμάκη και ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γιγουρτάκης εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί και δεν το κρύβουν. 


Το σέξι μοντέλο και ο γιος του Τάκη Γιγουρτάκη πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Σίφνου. 

Η επίσκεψή τους στο συγκεκριμένο νησί μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η οικογένεια του Γιώργου έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Σίφνο (εδώ και πολλά χρόνια έχει εξοχική κατοικία εκεί). Ακόμη οι δυο τους δεν έχουν κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί, καθώς προτιμούν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η γνωριμία τους ξεκίνησε ως επαγγελματική, αφού η Ολγα δούλευε στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» όπου είναι μέτοχος η οικογένεια του Γιώργου. 

Μπορεί να γνωρίζονταν, όμως ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά τον χωρισμό του μοντέλου από τον γνωστό επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια. 

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η σχέση του μοντέλου με τον γοητευτικό επιχειρηματία είναι αρκετά σοβαρή: η Ολγα έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς του Γιώργου, που της έχουν μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάνε κανένα χατίρι. 

Ο Γιώργος Γιγουρτάκης είναι ο αδελφός του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη και θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Ο χαμός του αδελφού του του έχει κοστίσει πολύ, αφού ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή έτσι. 

Ο Γιώργος έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα: πλέον, αποφεύγει τις κοσμικότητες, είναι χαμηλών τόνων και στέκεται πάντα στο πλευρό των δικών του ανθρώπων και στα εύκολα και στα δύσκολα. 
πηγή:espressonews.gr