Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Ζαγοράκης στον...κινηματογράφο

Συνεχή αφιερώματα στα προηγούμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προβάλλονται στις οθόνες που βρίσκονται στο κέντρο Τύπου του Σταδίου της Πολωνίας. Εννοείται ότι δε λείπει και το αφιέρωμα στην κατάκτηση του euro απ την εθνική μας ομάδα το 2004.
Πρωταγωνιστής του σχετικού βίντεο ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος βρίσκεται μόνος του μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα και παρακολουθεί στην οθόνη της την εκπληκτική πορεία της ελληνικής ομάδας προς τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα βρίσκεται και το τρόπαιο που σήκωσε ο Ζαγοράκης τον Ιούλιο του 2004 στην Πορτογαλία με το οποίο ο κάπταιν φωτογραφήθηκε. Στις δηλώσεις του ο αρχηγός της χρυσής ομάδας του Ρεχάγκελ στάθηκε στην.... άγνοια κινδύνου με την οποία έπαιξε η Ελλάδα σ εκείνο το τουρνουά κι επισήμανε: "Ίσως μας βοήθησέ το γεγονός ότι δεν είχαμε απόλυτη εικόνα του τι γινόταν στην Ελλάδα με τις επιτυχίες μας. "Ο Ζαγοράκης επίσης μιλώντας στον Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο για την έκδοση "ΕΜΠΡΌΣ για το EURO" είχε πει:"Μόλις τις τελευταίες ημέρες,δηλαδή πριν από τον ημιτελικό αποκτήσαμε συνείδηση του τι συνέβαινε πίσω στην Αθήνα και τις υπόλοιπες ελληνικές πόλεις.Να σκεφτείτε ότι πριν από τον τελικό καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεπτόμουν ότι δεν ξέρω αν θα έπρεπε να μαι απόλυτα ευχαριστημένος για τη μέχρι εκείνο το σημείο πορεία μας η αν θα ταν πια....αποτυχία να μη σηκώσουμε το κύπελλο!!"

Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ ετοίμασαν επίσης βίντεο-αφιέρωμα στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα τελικά της Πολωνίας.Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε στην κάμερα των διοργανωτών ότι "η πρόκριση ήταν πάρα πολύ δύσκολη και στην ουσία πέρασε από σαράντα κύματα. Όμως πιστέψαμε σ αυτήν και τελικά δικαιωθήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό για την εθνική ομάδα της Ελλάδας να δίνει το παρόν στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!!"


Πηγή: pamesports.gr