Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Και φέτος στη Σαντορίνη οι Μπραντζελίνα

Τις βαλίτσες τους για την Ελλάδα φτιάχνουν οι Μπραντζελίνα. Το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζόλι μαζί με τα παιδιά τους
και τις νταντάδες θα καταφτάσουν στον αγαπημένο τους προορισμό, τη Σαντορίνη, στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να περάσουν κάποιες μέρες μακριά από τα φλάς και τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ αρχικά θα χαρεί οικογενειακές διακοπές, ενώ μερικές ημέρες αργότερα αναμένεται να έρθουν να τους επισκεφτούν και φίλοι τους παραγωγοί, με τους οποίους μάλιστα συζητούν κάποια project.


Κανείς δεν ξέρει όμως αν κάποιο από αυτά πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, όπως ακούγεται χρόνια τώρα αλλά δεν έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζόλι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το αιγαιοπελαγίτικο νησί, αφού σχεδόν κάθε χρόνο το βάζουν στο πλάνο των διακοπών τους. Η Αντζελίνα λάτρεψε το νησί των Κυκλάδων όταν το 2002 είχε έρθει για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής «Tomb raider: the candle of life».

Τότε είχε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, έχοντας τον γιο της Μάντοξ και την νταντά του συνέχεια στο πλευρό της. Ακόμα και όταν η ηθοποιός έκανε τα επικίνδυνα γυρίσματα, ο μικρός απολάμβανε τη θέα του απέραντου γαλάζιου αλλά και τη μαμά του να δαμάζει τη θάλασσα.

Οταν τέλειωσαν τα γυρίσματα η χολιγουντιανή σταρ έφυγε μαγεμένη από τη Σαντορίνη και υποσχέθηκε να ξαναγυρίσει για διακοπές.

Οπως φαίνεται και φέτος θα κρατήσει την υπόσχεσή της, αφού έχει μετάδοση την αγάπη της για το νησί και στον σύζυγο της Μπραντ Πίτ αλλά και στα παιδιά τους. Η πολυμελής οικογένεια θα διαμείνει και πάλι σε lux συγκρότημα, ενώ όπως και κατά το παρελθόν δεν επιθυμεί να γίνει αντιληπτή από τους παπαράτσι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρεί τις ομορφιές του νησιού, κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια και περιπάτους στη θάλασσα.
πηγή:espressonews.gr