Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ερωτευμένη και πάλι η Κατερίνα Παπουτσάκη-Δείτε το νέο της σύντροφο

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη,
έκανε προσπάθεια με τον πρώην σύντροφο της Ορέστη Τζιόβα προκειμένου να είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα όμως  με σημερινό δημοσίευμα  στο «Πρώτο Θέμα» η Κατερίνα δεν είναι με τον Ορέστη. Αντίθετα είναι  ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλάι του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του πολυχώρου 6 d.o.g.s, Παναγιώτη Πιλαφά.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Κατερίνα τόσο πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι ενός άνδρα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, και τα βράδια τους βρίσκουν σε τρυφερά ενσταντανέ είτε στο μαγαζί της είτε στο δικό του. Παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, με την Κατερίνα να συζητά ακόμα και για γάμο. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Αν κάποιος γνωρίσει τον Πέπε, έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι και οι γνωστοί του, θα αντιληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γοητευτικός, πανέξυπνος και με μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αφού ο έρωτάς τους είναι από αυτούς που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή του καθενός», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.
 Mάλιστα ο νεαρός επιχειρηματίας, πρόσφατα έκανε φίλη του την Κατερίνα στον λογαριασμό του στο facebook και στη συνέχεια έκανε like στη σελίδα της.


Add Friend
 Panagiotis liked Katerina Papoutsaki.
πηγή:entertv.gr