Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

3 καλοκαιρινές αιτίες χωρισμού

 Κι αν νομίζεις πως μόνο λόγω ποδοσφαίρου θα χωρίσεις τούτο το καλοκαίρι, υπάρχουν 2 ακόμα λόγοι που μπορούν να σε φέρουν στου χωρισμού την πόρτα!

 Διακοπές χωριστά:

Εσείς είστε ζευγαράκι και έχετε ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έλα όμως που υπάρχουν και οι κολλητοί του που είναι παράδοση σου λέει να πηγαίνουν κάθε χρόνο μαζί με το STAR- Πάρο- Σκιάθο- Μύκονο!

Γιατί έχεις δίκιο: γιατί εύλογα πιστεύεις πως οι κολλητοί θα τον ξεμυαλίσουν και ένας θεός ξέρει τι θα κάνουν στο νησί. Άσε που οι διακοπές τους προηγούνται και θα γυρίσει πίσω ταπί και ψύχραιμος για να πάει κάπου μαζί σου χωρίς ενέργεια και λεφτά.

Γιατί έχει δίκιο: γιατί όποια κουτσουκέλα μπορεί να κάνει σε κάποιο νησί, αν θέλει, μπορεί να την κάνει και δίπλα σου και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αν έχεις εσύ σιγουριά για τη σχέση σου, καμιά Μύκονος δεν μπορεί να την κλονίσει! 

 Πάμε Euro- τι λες βρε!
Ένας μήνας ποδοσφαιρικής πανδαισίας ξεκινά, τώρα που εσύ θέλεις να κάνεις τα μπάνια, τις βόλτες, τις διακοπές σου βρε αδερφέ.

Γιατί έχεις δίκιο: γιατί όλο το χειμώνα κανόνιζες το πρόγραμμά σου βάσει Τσάμπιονς Λιγκ, σούπερ λιγκ και του λιγκ γενικότερα. Έπειτα, υπήρξε ένα κύπελλο, ένα άλλο ουέφα, ένα γιουρομπάσκετ και πάνω που πήρες ανάσα, στο χαλάει μια διοργάνωση που διαρκεί ένα μήνα! Άσε που αναρωτιέσαι εύλογα κάθε πότε έχουμε γιούρο, μουντιάλ και λοιπά βάσανα.

Γιατί έχει δίκιο: γιατί το 2004, που η Ελλάδα βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν σε χάλασαν οι βόλτες και οι πανηγυρισμοί- άσε για τις μπύρες και τις πίτσες που κατανάλωσες!

Τι να κάνεις: να εκμεταλλευθείς τον ελεύθερο χρόνο που σου αφήνει λόγω Euro, εποικοδομητικά: πάρε τις κολλητές και πήγαινε στα μαγαζιά, πήγαινε γυμναστήριο, φτιάξε νύχι ή μαλλί (από τις τύψεις του θα στα πληρώσει κιόλας).

 Γάμοι γύρω σου γυρίζουν!
Το καλοκαίρι ευνοεί τους γάμους φίλων, συγγενών, κολλητών. Και δεν είναι ότι σου έχει μπει η ιδέα να ντυθείς νυφούλα αλλά βλέποντας το πανηγύρι, ξεκινάς τις αναζητήσεις: ποιά είμαι, που πάω, που πάει ο δεσμός αυτός.

Γιατί έχεις δίκιο: γιατί μια αφορμή χρειαζόσουν κι εσύ να μιλήσεις γι' αυτό που σε καίει: να πας τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

Γιατί έχει δίκιο: γιατί ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, πρέπει να σου απαντήσει γιατί δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμου και γιατί όλοι γύρω προχωράνε κι εσείς οι δύο μένετε στάσιμοι. Βρε και να σε θέλει με τέτοια τακτική, στα πόδια θα το βάλει.

Τι να κάνεις: σίγουρα στην περίπτωση αυτή ξέρουμε τι δεν πρέπει να κάνεις:
Α) ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ
Β) ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

Αντίθετα, τα γαμήλια συμβάντα, μπορούν πολύ ωραία να του ανοίξουν τα μάτια, να δει τι κορίτσι έχει πλάι του. Εσύ, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως! Όλοι γύρω σας, θα σας πνίξουν στις ευχές: άντε και στα δικά σας!

πηγή:womanonly.gr