Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Στις Βερσαλλίες το show του Karl Lagerfeld

Tα shows του οίκου Chanel πάντα κάνουν πάταγο και ο Karl Lagerfeld φροντίζει κάθε φορά να κάνει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό από αυτό που είχε κάνει την προηγούμενη.
Η τοποθεσία που επέλεξε ο Kaiser για την παρουσίαση της Cruise συλλογής του ήταν αυτή τη φορά οι Βερσαλλίες και πράγματι η συλλογή ήταν αρκετά επηρεασμένη από την εποχή της Μαρίας Αντουανέττας ενώ τα μοντέλα του περπάτησαν ανάμεσα στα συντριβάνια των κήπων δημιουργώντας μια εικόνα μαγική.

Τα ρούχα είχαν φανερές Marie - Antoinette επιρροές οι οποίες όμως είχαν για μια ακόμα φορά μεταφραστεί από τον Lagerfeld με τον δικό του μοναδικό τρόπο ώστε αφενός να ταιριάζουν στη σύγχρονη εποχή και αφετέρου να δηλώνουν την ταυτότητα του οίκου Chanel.

Όσο για το hairstyling, ήταν και αυτό μια έκπληξη! Συνδυάζοντας τις hot τάσεις με την "ιστορική" έμπνευση πίσω από τη συλλογή του, ο Kaiser φρόντισε ώστε όλα τα μοντέλα να βγουν στην "πασαρέλα" με bob κούρεμα σε παστέλ, κόκκινες και πιο κλασικές σκούρες αποχρώσεις.

Και ο ίδιος ο Lagerfeld όμως μας φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένος. Εμφανίστηκε με ένα σύνολο που θύμιζε πολύ τη γνωστή "στολή" του αλλά με μία διαφορά: το πουκάμισο και η γραβάτα του ήταν καρό!
πηγή:nooz.gr