Κυριακή 22 Απριλίου 2012

H Ελευθερία Ελευθερίου στο CNN!

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει δημιουργήσει η Ελευθερία Ελευθερίου στην Ολλανδία,
όπου βρίσκεται για το Eurovision in Concert, με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων του διαγωνισμού!
Η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζει την προώθηση του “Aphrodisiac” στην Ευρώπη με επόμενο σταθμό την Ολλανδία! Χθες το ταξίδι της ξεκίνησε με ένα ζεστό καλωσόρισμα στο Άμστερνταμ από τους Έλληνες της Ολλανδίας, οι οποίοι και παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν της στο εστιατόριο Ηρώδειο ενώ η Ελευθερία τους έδωσε αυτόγραφα και τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι της!

Σήμερα η μέρα της ξεκίνησε με πολλές συνεντεύξεις καθώς υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από Μ.Μ.Ε. της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Μάλτας. Η Ελευθερία έδωσε συνέντευξη στο CNN Αγγλίας και στο κρατικό κανάλι της Ολλανδίας TROS ενώ ακολούθησαν συνεντεύξεις σε website, ραδιόφωνα και περιοδικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Eurovision in Concert 2012 υποδέχτηκαν το καλωσόρισμα του Sietse Bakker (Event Supervisor) της Eurovision, ενώ η εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην φετινή Eurovision Joan Franka, ερμήνευσε με την κιθάρα της το τραγούδι της “You and me”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γνωρίστηκε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Eurovision in Concert σε Boat trip στα κανάλια του Άμστερνταμ που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Στη συνέχεια ακολούθησε πρόβα για sound check ενώ συνεχίστηκαν και οι συνεντεύξεις στα media
 Είναι η πρώτη που εμφανίζεται στη μεγάλη σκηνή του Eurovision in Concert και έχει πολιορκηθεί από εκπροσώπους του Τύπου πολλών χωρών. Ανάμεσα σε αυτούς και από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του κόσμου, το CNN, το οποίο παρακολουθεί μέσω του CNN UK, την πορεία του διαγωνισμού τραγουδιού!
 Συνέντευξη στο ολλανδικό κανάλι "TROS"
 Η Ελευθερία Ελευθερίου με τους Ελβετούς "Sinplus"!
 Δημοσιογράφοι πολιορκούν την Κύπρια τραγουδίστρια
 Πηγή: Ελευθερία Ελευθερίου facebook official page