Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παντζαροσαλάτα


Δοκιμάστε τη και σκέτη, θα ξετρελαθείτε από τη γεμάτη γεύση της

Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα αλάτι
4 παντζάρια βρασμένα
4 καρότα

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς από τα παντζάρια για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στο τρίφτη παίρνουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στην χοντρή επιφάνεια. Όταν είναι έτοιμα τα παντζάρια μας , τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρίβουμε και αυτά.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ ίση ποσότητα από τριμμένα παντζάρια και τα καρότα και αλατίζουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε ίσες ποσότητες μαγιονέζα με γιαούρτι.

Ενώνουμε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά.
Φυλάσσουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
πηγή:sidagi.gr