Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Νύχτα τρόμου για τον Γιώργο Μαρίνο

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι ο Γιώργος Μαρίνος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης
ήρθε αντιμέτωπος με αδίστακτους ληστές, οι οποίοι με προτεταμένα τα όπλα τον απείλησαν ότι θα τον σκότωναν, αν δεν τους έδινε ό,τι πολύτιμο είχε κρυμμένο στα δωμάτια της κατοικίας του.

Οι δείκτες του ρολογιού πλησίαζαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο κορυφαίος Ελληνας showman εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι του, στη Νέα Μάκρη, και ξεκουραζόταν. Ξαφνικά ένας εφιάλτης ήρθε να ταράξει την ηρεμία του και να τον φέρει απέναντι από τις κάννες δύο όπλων. Δεν ήταν ένα άσχημο όνειρο, αλλά μια επικίνδυνη πραγματικότητα. Μέσα στο σπίτι του είχαν τρυπώσει δύο ληστές, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για όλα. Προκειμένου να μη φύγουν με άδεια χέρια δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους.

Ο Γιώργος Μαρίνος άκουσε κάποιον περίεργο θόρυβο κι ενώ ήταν έτοιμος να δει τι συμβαίνει, ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν. Το αρχικό σοκ γρήγορα διαδέχτηκαν ο φόβος και η αγωνία. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπλοφόρους, οι οποίοι δεν σήκωναν πολλές κουβέντες. Οι πρώτες λέξεις που είπαν στο Γιώργο Μαρίνο ήταν «πες μας πού έχεις τα χρήματα και τα κοσμήματα, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε».

Ο showman κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος. Δεν έκανε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτά που τον διέταξαν οι εισβολείς. Βλέποντας ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο ή ζωή του, καθώς οι αδίστακτοι ληστές δεν το είχαν σε τίποτα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, δεν αντιστάθηκε ούτε για μια στιγμή, ενώ δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα όσα τον ρωτούσαν. Με γρήγορα βήματα τους κατηύθυνε προς το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του. Αμέσως το άνοιξε και τους παρέδωσε όσα χρήματα και κοσμήματα υπήρχαν μέσα σε αυτό. Οι δύο δράστες, ευχαριστημένοι, εξαφανίστηκαν με τη λεία στα χέρια, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν τον ηθοποιό. Ο Γιώργος Μαρίνος αμέσως μόλις οι ληστές έφυγαν ειδοποίησε την αστυνομία και εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι του, στη Νέα Μάκρη.

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
Οι δύο δράστες ήταν καλά ενημερωμένοι για το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ενώ πρέπει αρκετές ημέρες πριν από την εισβολή τους να είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους.

Κατάφεραν να μπουν στους εσωτερικούς χώρους της οικίας του Γιώργου Μαρίνου στις 23.40 το βράδυ του Σαββάτου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Ο διάσημος καλλιτέχνης, που έδωσε κατάθεση στις διωκτικές αρχές, ανέφερε ότι αμέσως οδήγησε τους ληστές στο χρηματοκιβώτιο, καθώς είχε καταλάβει ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο η ζωή του. Ομως δεν μπόρεσε να δώσει αρκετά στοιχεία την ταυτότητα των δύο δραστών, έτσι ώστε οι αστυνομικοί να μπορέσουν να φτάσουν πιο εύκολα στον εντοπισμό τους. Κι αυτό γιατί οι ληστές φορούσαν κουκούλες και ήταν λιγομίλητοι.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για μέλη άγριας συμμορίας που δραστηριοποιείται στα νοτιοανατολικά προάστια της Αττικής.
πηγή:espressonews.gr