Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τα top 10 trends της Άνοιξης που έρχεται!

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το  Παρίσι, για την άνοιξη του 2012 οι πασαρέλες γέμισαν  με ρούχα με πολλές ραφές που συνδυάζουν άψογα  το παλιό με το νέο . Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες  εκκολαπτόμενους τάσεις για την άνοιξη!.
1. Peplum: Μία κομψή επέκταση του ενδύματος κάτω από τη μέση, που καλύπτει τέλεια τους γοφούς. Ένα εκπληκτικά κολακευτικό  στιλ, καθώς κρύβει παχάκια  και κάνει τη μέση να φαίνεται μικρότερη.

2. Γυαλιά ηλίου: Τα πολύ μεγάλα κοκάλινα γυαλιά που κρύβουν μεγάλο μέρος του προσώπου σας, είναι η φετινή τάση για την άνοιξη που έρχεται.

3. Παστέλ: Από μικρά παιδιά τα παστέλ χρώματα τα φορούσαμε τις μέρες του Πάσχα και σχεδόν όλη την άνοιξη.  Παραπέμπουν σε παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις και δίνουν μία δροσιστική νότα στην εμφάνιση .

4. Χοντρές δαντέλες,  καψούλια, και βελονάκια: Δεν θυμίζουν σε τίποτα τις  μονότονες  κουρτίνες της  γιαγιά σας, αλλά τη σέξι δαντέλα και την εποχή των 60ς, που η μόδα ήταν ρομαντική και ανέμελη.

5.  Γυναικεία αύρα: Κοστούμια και φορέματα σε θηλυκά χρώματα, έρχονται για να προσδώσουν στυλ και άνεση στη ντουλάπα σας.  Ευκολοφόρετα και απαραίτητα κομμάτια για τη σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα, που μπορούν να φορεθούν ακόμη και το φθινόπωρο με ένα καλσόν.

6. Neon: Aπό τα παπούτσια, μέχρι τα παντελόνια, το χρώμα φαίνεται να παίρνει μία  παιχνιδιάρικη τάση και να  θυμίζει κατά πολύ τη δεκαετία του '80. Δεν είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε το  neos; Μία  ζώνη, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα βραχιόλι σε έντονες αποχρώσεις, μπορούν αν συνδυαστούν τέλεια  με ουδέτερα χρώματα,  όπως το απαλό γκρι και το λευκό.

7. Έντονα χρώματα στα παπούτσια: Νομίζω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της. Τα παπούτσια την άνοιξη η μόδα επιτάσσει να είναι έντονα χρωματικά.

8. Μανταρινί: Είναι το χρώμα της χρονιάς. Κάθε σχεδιαστής το είχε στην πασαρέλα του. Ταιριάζει με το φρεσκομαυρισμένη επιδερμίδα που όλες θα αποκτήσουμε τώρα που ο καιρός ανοίγει.

9. Prints από την κορυφή μέχρι τα νύχια : Σατέν τυπώματα και ρίγες στα ρούχα, που μάλιστα δεν θα είναι υπερβολή να τα φορέσετε όλα πάνω σας, τράβηξαν τα  βλέμματα όλων στις επιδείξεις μόδας που έγιναν για την άνοιξη.

10. Αναβίωση του '20: Αυτό το είδος της deco / art nouveau τάσης, είναι πάντα διασκεδαστικό, και μας αρέσει κάθε φορά που επιστρέφει στη ντουλάπα μας. Ρούχα με πολλές πτυχές, συνδυασμένα με μακριές σειρές από μαργαριτάρια, είναι μερικές από τις συλλογές που είδαμε.πηγή:mylady.gr