Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Από τη Ρία στην Dora

Είναι ο άντρας που λατρεύουν οι πετυχημένες γυναίκες και όχι τυχαία!
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις δύο πιο περιζήτητες φιναλίστ αυτήν την εποχή, τη Ρία Αντωνίου, που διαπρέπει στο ιταλικό «Dancing with the stars» και σήμερα το βράδυ θα διαγωνιστεί στον ημιτελικό, και την Dora, η οποία θεωρείται το φαβορί στον αυριανό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Bacu του Καζακστάν.

Με την εκθαμβωτική Ρία Αντωνίου υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν και οι φήμες λένε ότι στην πραγματικότητα δεν χώρισαν ποτέ! Ο Ηλίας Πανταζόπουλος γνώρισε τη Ρία όταν ακόμη ήταν μοντέλο και έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Την ανέδειξε σε τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και τελικά σε διεθνή celebrity, αφού ήταν εκείνος που κανόνισε ώστε η Ρία να συμμετάσχει στο ιταλικό σόου χορού και πηγαινοέρχεται στην Ιταλία τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να έχει την επιμέλεια της τελικής εικόνας πριν από το live. Αλλωστε, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, είναι εκείνος που κατευθύνει τις κινήσεις της στα live αλλά και τα προσεκτικά και ψαγμένα βήματά της στην ιταλική showbiz γενικότερα.

Οσον αφορά την περίπτωση της Dora, είναι ο άνθρωπος που την επέλεξε για να ερμηνεύσει το «Βaby, i am yours». Με λίγα λόγια, είναι ο μάνατζέρ της αλλά είναι και ο συνθέτης του τραγουδιού, όπως δημοσιεύει η Espresso της Κυριακής.

Και η Dora όμως έχει το δικό της πλούσιο βιογραφικό, αφού από μικρή έχει ασχοληθεί με το τραγούδι συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ενώ έχει εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα μας στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision το 2006.

Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος θεωρείται ένας από τους γοητευτικότερους Ελληνεςς της showbiz και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας, με διάσημους συνεργάτες και ισχυρούς φίλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο περισσότερος κόσμος τον γνώρισε προ τριετίας μέσα από την τηλεόραση και τον ρόλο του κριτή μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τη Νίκη Κάρτσωνα, αλλά και μέσα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολεί τα media σε καθημερινή βάση.

Οπως κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, όταν τον ρωτάνε για την ηλικία του, απαντάει γεμάτος χιούμορ ότι γεννήθηκε στην Αθήνα, όταν η τηλεόραση ήταν ακόμα ασπρόμαυρη.

Μεγαλώνοντας μετακόμιζε κάθε έξι μήνες σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού λόγω της δουλειάς του πατέρα του. Αυτό ήταν κάτι που τον έκανε ανεξάρτητο και έναν σύγχρονο νομά.

Αν δεν ήταν ένας επιτυχημένος μάνατζερ και δεν του είχε τύχει η... κακιά στιγμή που τον οδήγησε εκτός παρκέ, θα μπορούσε να είχε κάνει μια μεγάλη πορεία στο μπάσκετ. Επειτα όμως από σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, αναγκάστηκε να διακόψει τη μέχρι τότε πορεία του στο ημιεπαγγελματικό μπάσκετ, που τον είχε οδηγήσει μέχρι και την προεθνική ομάδα εφήβων.

Τότε λοιπόν ήταν που μπήκε στη ζωή του το μόντελινγκ και για μία δεκαετία ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού συμμετείχε στις μεγαλύτερες επιδείξει μόδας στο Παρίσι, το Τόκιο, το Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Ξαφνικά, στο απόγειο της καριέρας του κι ενώ ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Ευρώπη και ζούσε στο Τόκιο στην Ιαπωνία, αποφάσισε να παρατήσει τον κόσμο της μόδας και της λάμψης και να αποτραβηχτεί στην Ασία. Αφού περιπλανήθηκε για περίπου δύο χρόνια σε απομονωμένα χωριά και ζούγκλες της Κεντρικής Ασίας, αγόρασε ένα σπίτι στην Γκόα της Ινδίας και εκεί άρχισε ο επόμενος κύκλος και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του, η μουσική.

Ηταν ο πρώτος Ελληνας που έφερε τον καινούργιο τότε dance ήχο στην Ελλάδα και αργότερα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Αννα Βίσση, η Ελενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Κότσιρας, αλλά και με διεθνείς σταρ τραγουδιστές, όπως η Barbara Tucker και οι Αrchive.

Οπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, ο επόμενος κύκλος, αυτός του μάνατζμεντ άνοιξε αργότερα και αφού σε ένα επαγγελματικό ραντεβού τού το πρότεινε η Ναταλία Γερμανού.

Από τότε είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις καριέρες πολλών αστέρων της τηλεόρασης αλλά και του τραγουδιού. Μάλιστα, για ένα διάστημα μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο είχαν δημιουργήσει την εταιρεία μάνατζμεντ Mafia.

Τα τελευταία χρόνια τα media ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή, αλλά τους τελευταίους μήνες, αν και εξακολουθεί να είναι περιζήτητος, αποφεύγει τη δημοσιότητα και έχει επιλέξει να μένει μακριά από τους προβολείς αρνούμενος τηλεοπτικές προτάσεις, εμφανίσεις, αλλά και συνεντεύξεις.

Ολα αυτά από έναν άνθρωπο που δεν κάθεται ποτέ ήσυχος μπορούν να σημαίνουν μόνον ένα πράγμα: πως ένας καινούργιος κύκλος είναι έτοιμος να ανοίξει. Στη ζωή του άλλωστε, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν δέχεται για πολύ τις δεσμεύσεις και ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο κάθε τέσσερα με πέντε χρόνια.

Η συμμετοχή στην Eurovision

Αν και είναι πολλές εκείνες που θα ήθελαν να το ακούσουν από τα χείλη του, φαίνεται ότι ακόμη περισσότερες είναι εκείνες που θα το τραγουδήσουν, αφού από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το τραγούδι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τo «Βaby, i αm yours» έχει κερδίσει πολύ θετικές κριτικές και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι είναι το φαβορί για να μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το τραγούδι συγκεντρώνει τα θετικά ενός χορευτικού κομματιού με πολύ έξυπνο και ξεσηκωτικό τρόπο, περιέχει και το έθνικ στοιχείο που είναι φυσικά το μπουζούκι, ενώ ο στίχος του έχει να κάνει με την αφοσίωση και τον έρωτα. Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι το κομμάτι έχει κερδίσει το μεγαλύτερο air play στα ραδιόφωνα από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα...
πηγή:real.gr