Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νέα τάση στα μαλλιά

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, οι αλλαγές είναι συνώνυμο της αισιοδοξίας. Όσες από εσάς λοιπόν, θέλετε να αλλάξετε look σας, το γαλλικό Marie Claire σας παρουσιάζει τη νέα τάση στα μαλλιά.
Με ένα απλό κούρεμα και μία μικρή φροντίδα θα έχετε ένα καινούργιο αποτέλεσμα με ελάχιστα χρήματα και κυρίως ανεβασμένη διάθεση.

Στη μόδα είναι και πάλι οι αφέλειες και η φράντζα. Και όπως συνηθίζεται όλα ξεκίνησαν από το Χόλιγουντ. Πρώτα, η Jessica Biel εμφανίστηκε με φράντζα και μετά δειλά δειλά ακολούθησαν η Reese Witherspoon και η Rachel McAdams (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν) και τέλος καταλάβαμε ότι έγινε τάση όταν είδαμε και την Liv Tyler να εμφανίζεται με αφέλειες.

Η νέα τάση έφτασε και στις πασαρέλες με οίκους όπως η Marni, η Iceberg, ο Versace και ο Calvin Klein να προτιμούν τις αφέλειες για την παρουσίαση των νέων κολεξιόν τους.

«Η φράντζα είναι fun», λέει ο Paul Hanlon, hairstylist, που επιμελήθηκε τα χτενίσματα στην Marni. Ο Guido Palau, που εμπνεύστηκε από την Rooney Mara για τις αφέλειες στον Calvin Klein, αλλά και αυτές του οίκου Versace, υποστηρίζει, όμως, ότι το μυστικό για τις φράντζες του 2012 είναι ένα: «Δώστε τους μια φυσική υφή. Αντί να τις ισιώσετε πολύ με τη βούρτσα στεγνώστε απλά με το σεσουάρ ώστε να συνάδουν με το υπόλοιπο χαλαρό χτένισμά σας».
πηγή:real.gr