Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Πενέλοπε Κρουζ κάνει βόλτες στην Ρώμη

Η Πενέλοπε Κρούζ πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Γούντι Άλεν

και την βλέπουμε στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και, ενώ φυσικά δεν μας διαφωτίζουν σε καμία περίπτωση όσον αφορά την πλοκή, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε μερικούς από τους γνωστούς πρωταγωνιστές να βολτάρουν στην Αιώνια Πόλη.
Ο γνωστός για τη μυστικοπάθειά του Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει φυσικά κρατήσει μυστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, έχει όμως ήδη κυκλοφορήσει ότι η ταινία αποτελείται από τέσσερις βινιέτες που αφηγούνται τα ερωτικά μπερδέματα και άλλες περιπέτειες διάφορων ανθρώπων στην Ιταλία (είτε Ιταλούς είτε Αμερικανούς, τουρίστες και μη), ενώ ο τίτλος της ταινίας θα είναι μάλλον:«To Rome With Love».
Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια απλή σπονδυλωτή ιστορία αλλά κάτι πιο πολύπλοκο, που ίσως ενώνεται χάρη σε πραγματικά έξυπνο εύρημα, όπως δηλαδή αυτό που έκανε το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» να ξεχωρίσει πραγματικά.
Όπως άλλωστε το συνηθίζει, ο Άλεν έχει συγκεντρώσει διαλεχτό καστ, ανάμεσα στους οποίους, η Πενέλοπε Κρουζ, που είχε κερδίσει Όσκαρ για το «Vicky Cristina Barcelona» του Άλεν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Άλεκ Μπάλντουιν, Έλεν Πέιτζ, Τζέσι Άιζενμπεργκ αλλά και ο ίδιος ο Γούντι Άλεν. Δείτε στο γκάλερι όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα.πηγή:blog.gr