Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Φτιάξτε σπιτική σαγκρία

Για απόλαυση κάθε στιγμή!
Υλικά:
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
3 1/4 φλιτζάνια ξηρό κόκκινο κρασί
1/4 φλιτζανιού κονιάκ
1 κουτάκι σόδα κρύα
1 φλιτζάνι τεμαχισμένα φρούτα
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε τον χυμό λεμονιού και τον χυμό πορτοκαλιού. Ρίξτε και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Ρίχνετε μέσα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε αφού το έχετε αφήσει να δέσει στο ψυγείο.
πηγή:mylady.gr