ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
Ο κανόνας είναι να μην πετάμε τίποτα. Το μπαγιάτικο ψωμί μπορεί
να μας είναι χρήσιμο σε πάρα πολλές συνταγές, αλλά κύρίως σ' αυτό το
πεντανόστιμο πρωινό. Μπαγιάτικο ψωμάκι λοιπόν για να κάνουμε French
toast με μήλα. Η εκτέλεση είναι τόσο εύκολη που το μόνο που πρέπει να
προσέχεις, ακόμη κι αν είσαι απολύτως άσχετη, είναι το τηγάνισμα.
Ξεκινάμε. Κόβεις το μπαγιάτικο ψωμί σε τόσες φέτες όσες θες να ετοιμάσεις. Σ' ένα μπολ χτυπάς ένα αυγό και ρίχνεις γάλα. Σ' αυτό το μπολ ρίχνεις μια μια τις φέτες ψωμιού και μετά τις τηγανίζεις (εγώ τις τηγανίζω σε μαργαρίνη). Μοσχοβολάνε. Για μεγαλύτερη ακόμα αμαρτία τα συμπληρώνουμε με καραμελωμένα μήλα που κι αυτά γίνονται πανεύκολα. Κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια τα τηγανίζουμε για πολύ λίγο σε βούτυρο και ζάχαρη. Μόλις λίγο ροδίσουν είναι έτοιμα...
Ξεκινάμε. Κόβεις το μπαγιάτικο ψωμί σε τόσες φέτες όσες θες να ετοιμάσεις. Σ' ένα μπολ χτυπάς ένα αυγό και ρίχνεις γάλα. Σ' αυτό το μπολ ρίχνεις μια μια τις φέτες ψωμιού και μετά τις τηγανίζεις (εγώ τις τηγανίζω σε μαργαρίνη). Μοσχοβολάνε. Για μεγαλύτερη ακόμα αμαρτία τα συμπληρώνουμε με καραμελωμένα μήλα που κι αυτά γίνονται πανεύκολα. Κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια τα τηγανίζουμε για πολύ λίγο σε βούτυρο και ζάχαρη. Μόλις λίγο ροδίσουν είναι έτοιμα...