Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να Φορέσω ένα Μαύρο Φόρεμα!


 1. Το ρομαντικό μαύρο φόρεμα
Στενή μέση, όγκος στο κάτω μέρος και τιράντες. Ένα φόρεμα που εμφανισιακά μας πάει μερικές δεκαετίες πίσω και που είναι ιδανικό για όσες αντιμετωπίζουν τοπικό πάχος.
Παπούτσια: Η ιδανική κόκκινη γόβα αποκτά περισσότερο ρομαντισμό όταν στολίζεται με φιόγκους, εναρμονίζοντας τον όγκο του φορέματος στο κάτω μέρος, ενώ το peep toe στιλ γίνεται η ιδανική επιλογή!

Χτένισμα: Οι τιράντες “σηκώνουν” τα μαλλιά μας ψηλά σε ένα χαλαρό σινιόν που δεν στερείται ρομαντισμού, ενώ μικρά hair clips θα το κρατήσουν στη θέση του all night long!

Κοσμήματα: Τα μακριά σκουλαρίκια χαρίζουν λάμψη, ενώ γίνονται το απαραίτητο στολίδι όταν τα μαλλιά μας είναι σηκωμένα ψηλά.

 2. Το φόρεμα με τις ασυμμετρίες στους ώμους
Στενή γραμμή, με ένα ώμο ή απλά με ασυμμετρίες.. ένα τέτοιο φόρεμα δείχνει ιδανικό σε σιλουέτες με αρμονικές καμπύλες (σώμα κλεψύδρα).

Παπούτσια: Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μίνιμαλ γόβες σε βαθύ κόκκινο χρώμα, θα σου χαρίσουν την πιο σέξι εμφάνιση!

Χτένισμα: Οι ασυμμετρίες του φορέματος είναι η ιδιαιτερότητά του και πρέπει να φανούν! Χτένισε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά δίνοντας όγκο ψηλά, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό και σοφιστικέ look.

Κοσμήματα: Ένα φαρδύ βραχιόλι με λαμπερές πέτρες (ίσως και κάποιες κόκκινες), θα “παίξει” διακριτικά με τα χρώματα του συνόλου και θα δώσει περισσότερη λάμψη στο καρπό σου!