Υλικά
Για 4 άτομα150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
3 κουταλιές σκόνη κακάο
3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
Λίγη κανέλα
1 λίτρο γάλα φρέσκο
150 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε κοσκινισμένο το κακάο, την κρέμα γάλακτος, τις σοκολάτες, τη ζάχαρη και την κανέλα.Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι να λιώσουν εντελώς οι σοκολάτες.Συνεχίζουμε το ζέσταμα για ένα τέταρτο και φροντίζουμε να μην βράσει το ρόφημα της ζεστής σοκολάτας μας.
Σερβίρουμε με νηστίσιμο κέικ σοκολάτα με πορτοκάλι.