Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Να μείνει.. όρθιος στο Φρίουλι – Ουντινέζε-ΠΑΟΚ (22:05)

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο στην Ευρώπη για 12ο σερί ματς ο “δικέφαλος του βορρά” δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε, στον πρώτο αγώνα για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πλάνα του Μπόλονι.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει σκοράρει σε 11 από τις 13 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2009 με έξι νίκες και έξι ισοπαλίες. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θέλει να προσθέσει άλλη μια θετική ευρωπαϊκή εμφάνιση στη συλλογή της και θα έχει την συμπαράσταση 5000 φίλων της που θα βρεθούν στο Ούντινε.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Σταφυλίδης. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης. Δεξιά στην επίθεση θα πάρει θέση ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά ο Γεωργιάδης ενώ στην κορυφή επιστρέφει ο Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τον Γκουιντολίν που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντι Νατάλε και Ίσλα θα παρατάξει την ομάδα του με τον Χαντάνοβιτς στα γκολπόστ και στην άμυνα τους Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μπάστα, Αμπίντι, Πατσιέντσα, Πίντσι, Αρμέρο ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φαμπρίνι και Φλόρο Φλόρες.