Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

VW Polo Match και R-Line

Δύο νέες εκδόσεις προστίθενται στην γκάμα του VW Polo. Οι νέες εκδόσεις Polo με την ονομασία Match και R-Line διατίθενται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.2 TSI των 105 ίππων, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων.
  Η Polo Match, με τιμές που ξεκινούν από 15.030 ευρώ, διαθέτει αναβαθμισμένο εσωτερικό με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει σπορ καθίσματα εμπρός σε συνδυασμό ύφασμα / δέρμα, δερμάτινο τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων με γκρι ραφές και στοιχεία ματ αλουμινίου, επένδυση κεντρικής κονσόλας σε ασημί απόχρωση, επένδυση αλουμινίου με λογότυπο Match στο κατώφλι των θυρών και επιγραφή Match στα εμπρός φτερά.
  Η έκδοση Polo R-Line έχει πιο σπορ χαρακτηριστικά που τονίζονται από το δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι με στοιχεία ματ αλουμινίου, το νέο εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο σπόιλερ, την εμπρός μάσκα σε μαύρο χρώμα με λογότυπο R-Line, τα πλευρικά μαρσπιέ, τον πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, την αεροτομή οροφής, τις ζάντες αλουμινίου 7Jx16 "Mallory" με ελαστικά 215/45 R16 και τη σπορ ανάρτηση που εξασφαλίζει χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 15 χιλιοστά. Οι τιμές της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινούν από 15.960 ευρώ.