Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

H Νίνα Λοτσάρη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Σκορδάλη

Παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης δεν σταματούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

 Έτσι, η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε στο opening του "Casablanca Music Hall", ιδιοκτησίας του εν διαστάσει συζύγου της, που έκανε έναρξη το  BALLROOM night με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το "παρών".
Μαζί με τον Ηλία Πανταζόπουλο, ο γνωστός επιχειρηματίας διοργανώνει στο CASABLANCA μία βραδιά με τους καλύτερους χορευτές από την Ευρώπη και την Αμερική, μαζί με τους σημαντικότερους 'Ελληνες χορευτές, όπου θα είναι τις Πέμπτες καλεσμένοι και οικοδεσπότες της μοναδικής Latin διοργάνωσης στην Αθήνα με ζωντανή μουσική, από τους βιρτουόζους Flying steps! Oικοδεσπότες και lead dancers της βραδιάς θα είναι η Άννα Πολύζου, η Κλώντια Άννα Στόγια και ο Βαγγέλης Χολέβας μαζί με καθηγητές χορού από τις καλύτερες σχολές στην Αθήνα.

Εκεί βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός για να στηρίξει την παρτενέρ του στο Dancing With The Stars, Κλώντια Άννα Στόγια.
Στο "Casablanca" επίσης βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, συνοδευόμενος από τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και η Ρία Αντωνίου, που δεν παρέλειψε να χορέψει επί σκηνής.
 yupiii