Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τι τρώει η Ριάνα και δεν παχαίνει;

Αναρωτιέσαι πως διατηρεί τις τέλειες καμπύλες της; Μάθε τα μυστικά της διατροφής της από τον προσωπικό της σεφ, Kamal Kalokoh.
Η Ριάνα δεν μπορεί να αντισταθεί στα τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες, παρ’ όλα αυτά αντί να στερείται τις αγαπημένες της τροφές προτιμάει να τις απολαμβάνει με τον πιο υγιεινό τρόπο.

«Η Ριάνα λατρεύει τα μακαρόνια και το κοτόπουλο με κάρυ. Επίσης, της αρέσει πολύ να συνδυάζει το κυρίως γεύμα της με ρύζι. Τρελαίνεται για τα τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες και συνήθως δεν στερείται τις τροφές που τις αρέσουν», αποκαλύπτει ο Kalokoh.

Σύμφωνα με τον προσωπικό της σεφ, η 24χρονη σταρ είναι άνθρωπος της συνήθειας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποχωρίζεται ποτέ τον σεφ της, ο οποίος ξέρει κάθε λεπτομέρεια που της αρέσει στο φαγητό. Ο Kalokoh, μαγειρεύει κάθε γεύμα της ντίβας της ποπ, ακόμα και όταν αυτή βρίσκεται σε περιοδεία. Αυτός φροντίζει να της φτιάχνει γευστικά γεύματα που περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο έντονο και επίπονο καθημερινό της πρόγραμμα.
Αντίθετα από άλλες performers που δεν πίνουν ούτε νερό πριν ένα live η Ριάνα δεν ανεβαίνει στη σκηνή αν δεν έχει φάει ένα πλούσιο γεύμα, για να μπορέσει να έχει αρκετή ενέργεια κατά τη διάρκεια του show. «Τα θρεπτικά συστατικά που έχει το ρύζι της χαρίζουν αρκετή ενέργεια και η ίδια το γνωρίζει. Δεν είναι fan του fast food, ποτέ δεν θα την δείτε να τρώει κάτι από τα McDonalds», δηλώνει ο σεφ.

Βέβαια, παρά του γεγονότος ότι ο Kalokoh είναι ένας ταλαντούχος μάγειρας, η ίδια η σταρ λατρεύει να μαγειρεύει μόνη της το φαγητό της. Ο σεφ της εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή του ότι μια φορά που είχε αργήσει, την βρήκε στην κουζίνα να μαγειρεύει. «Είναι πολύ καλή μαγείρισσα», τόνισε.


 Fay'sbook.gr