Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Προτάσεις για ταινίες σπίτι!

Δείτε μερικές προτάσεις για ταινίες που μπορείτε να δείτε με παρέα στο σπίτι.

6+1 Απιστίες (2012)

Η ανδρική απιστία στις διάφορες εκδοχές της, μέσα από τη ματιά 7 σκηνοθετών! Ο Ζαν Ντιζαρντέν, βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το "The Artist", αυτή τη φορά σε έναν εντελώς κόντρα ρόλο!

Το trailer:

Προμηθέας (2012)

Επιστημονική Φαντασία

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών “Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε δημιουργώντας με τον "Προμηθέα" μια ρηξικέλευθη μυθολογία.

Μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

 Ο Προστάτης (2012)

Περιπέτεια

Κάποιες φορές μια τυχαία γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Ο Λουκ Ράιτ, ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής πολεμικών τεχνών ζει μια βαρετή ζωή αγώνων ρουτίνας μέχρι τη μέρα που θα πουλήσει έναν στημένο αγώνα. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, η ρωσική μαφία θα δολοφονήσει την οικογένειά του και θα τον σβήσει από τη μέχρι τώρα ζωή του, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απόκληρος και στοιχειωμένος από τις ενοχές.
Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη κινέζα, τη Μέι, η ζωή του θα αλλάξει και ο Λουκ θα βουτήξει στον βίαιο υπόκοσμο της μεγαλούπολης προκειμένου να σώσει τη ζωή της μικρής και ίσως να πάρει πίσω τη δική του.

Το trailer:

 Arthur Christmas. Ο Γιος του Αϊ Βασίλη (2012)

Παιδική, Animation

Αν ανήκετε σε εκείνους που μικροί αναρωτήθηκαν «μα καλά, πώς προλαβαίνει ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει όλα τα δώρα μέσα σε μια νύχτα;», επιτέλους ήρθε η ώρα να σας λυθεί η απορία!

Στο υπερσύγχρονο εργαστήρι της οικογένειας του Αϊ Βασίλη, όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό, τουλάχιστον, υπόσχεται η δημιουργική ομάδα του «Επιχείρηση Χριστούγεννα ή Ο Γιος του Αϊ Βασίλη», την οποία στελεχώνουν εκπρόσωποι της αφρόκρεμας της σύγχρονης Βρετανικής κωμωδίας, όπως η παραγωγός της επιτυχημένης κωμικής σειράς «The League of Gentlemen» Σάρα Σμιθ και ο σεναριογράφος των «Borat» και «Brϋno», Πίτερ Μπέιναμ. Διαβάστε την υπόθεση...

Το trailer: 


 Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρικολάκων

Φαντασίας


Το "Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρυκολάκων" ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος που απελευθέρωσε τους σκλάβους της Αμερικής και έσωσε τη χώρα ανέβηκε στην εξουσία εξαιτίας της ικανότητάς του να «τα βάζει» με τα βαμπίρ.