Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το animal print παρόν στις κολεξιόν των μεγάλων σχεδιαστών

Το φθινόπωρο έφτασε και όπως κάθε χρονιά παρουσιάστηκαν τα αξεσουάρ της νέας χειμερινής σεζόν.

 Το animal print ποτέ δε λείπει από τις κολεξιόν των μεγάλων σχεδιαστών, έτσι και για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2012/13 ζούμε τον θρίαμβο του animal prints σε κάθε του έκφραση.
 Prints σε μορφή ζέβρας, λεοπάρ, κροκόδειλου και φιδιού προτείνονται για παπούτσια, ρολόγια, γάντια, τσάντες κλπ.
 Η κολεξιόν της Guess για παράδειγμα, παρουσιάζει πολλά διαφορετικά στυλ από παπούτσια, μπότες τα οποία θα σας ξετρελάνουν. Είναι τα αγαπημένα ιδιαίτερα νεώτερων ηλικιών, πάντα στη μόδα και με πολύ μεγάλη ποικιλία!
Ας ρίξουμε όμως μια γενικότερη ματιά και σε κάποιες άλλες από τις πιο χαρακτηριστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.
 ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ
Ο Valentino ποτέ δεν μας απογοητεύει. Σε αυτή τη κολεξιόν ανάμεσα στις δαντέλες, τα δερμάτινα και τα βελούδα ξεχωριστή θέση κατείχαν και τα animal prints.
 ΡΟΛΟΪ
O Karl Lagerfeld μας προτείνει κομψά ωρολόγια σε κλασικές γραμμές τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με βραδινά αλλά και καθημερινά σύνολα.
 ΜΠΟΤΙΝΙΑ
Τα νέα μποτίνια του Brian Atwood είναι στιλάτα και πολύ εντυπωσιακά, μπορούν να συνδυαστούν παντού και παραπέμπουν στο σέξι και glamorous στυλ.
 ΓΑΝΤΙΑ
Η Diane von Fuerstenberg προτείνει αποπλανητικά μακριά γάντια σε ρετρό ύφος, με animal print στην εξωτερική και μαλακό δέρμα στην εσωτερική πλευρά τους.
ΤΣΑΝΤΑ
Ο οίκος Valentino υπογράφει κομψά τσαντάκια με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.
 ΚΑΝΤΡΑΝ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
Η εταιρία Liu Jo παρουσίασε ένα εντυπωσιακό και πολύ glamour ρολόι με μεγάλο καντράν, για βραδινές και πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις
 ΓΑΛΟΤΣΕΣ
Τέλος, ο Loeffler Randall μας προτείνει ακόμη και γαλότσες για να είμαστε στη μόδα και τις βροχερές μέρες!
blue-hornet team