Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη - ανατροπή της Ελλάδας στην Λετονία με 2 - 1

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Εθνική μας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 κάνοντας την ανατροπή!
Έχανε 1 - 0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά  με γκολ του Σπυρόπουλου, στο 56ο λεπτό και του Γκέκα στο 70, έκανε την ανατροπή και κέρδισε το παιχνίδι και τους 3 πολύτιμους βαθμούς από την εκτός έδρας αναμέτρηση.
Γκολ για την Ελλάδα με σουτ από τον Σπυρόπουλο Φανταστικό γκολ του Σπυρόπουλου με σουτ εκτός περιοχής!Γκολ για την Ελλάδα με σουτ από τον Γκέκα Εξοχη κάθετη μπαλιά του Κατσουράνη, πλασέ στην κίνηση του Γκέκα με το δεξί και 1-2 για την Ελλάδα.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 της Λετονίας στη Ρίγα, καταφέρνοντας έτσι να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει στο 42' από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσάουνα, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με τέρματα των Σπυρόπουλου (57') και Γκέκα (69') γύρισε το παιχνίδι, φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Λετονία-Ελλάδα 1-2

Γκολ: 42 πεν. Τσάουνα  - 57' Σπυρόπουλος, Γκέκας

Κίτρινες: Μανιάτης, Τζιόλης

Κόκκινες:

Λετονία (Αλεξάντρ Στάρκοβιτς):
Βάνις, Κλάβα, Γκορκς, Κριάουκλις, Λάιζανς, Ιβάνοβς, Φερτόβς, Τσάουνα, Βισνάκοφς, Λουκανόβς, Ρούντεβς.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φορτούνης, Μήτρογλου (46' Σαμαράς), Γκέκας.
Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
blue-hornet team