Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Ashton Kuthcer σε ρόλο… μοντέλου!

Ο Ashton Kutcher άφησε στην… άκρη την καριέρα του στον κινηματογράφο και πόζαρε στο φακό, αναπολώντας το παρελθόν του στο modeling!
Δίπλα του, η πανέμορφη Alessandra Ambrosio, η οποία, πιο λαμπερή από ποτέ επέστρεψε... δριμύτερη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τον περασμένο Μάιο!
Στην πιο αισθησιακή φωτογραφία της καμπάνιας για την εταιρία Colcci, η χυμώδης θεά της Victoria’s Secret ποζάρει topless ενώ αγκαλιάζει τον ηθοποιό, κρύβοντας έξυπνα το στήθος της με το χέρι της! Η υπέροχη γυμνή πλάτη της καλύπτεται μόνο από τα πλούσια καστανά μαλλιά της, ενώ ο γοητευτικός Ashton την κρατά κοντά του καρφώνοντας έντονα την κάμερα με το βλέμμα του!
 Το εκπληκτικό κορμί της 31χρονης Alessandra supermοdel, σε καμία περίπτωση δε μαρτυρά την πρόσφατη εγκυμοσύνη της, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά το φακό! Από την άλλη, ο γοητευτικός Kutcher, με το σέξι ύφος του και τις επαγγελματικές πόζες του, μαγνητίζει τα βλέμματα και ενθουσιάζει τις εκατοντάδες θαυμάστριές του!
 Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρίας, ενώ μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο περπάτησαν και στην πασαρέλα, για λογαριασμό της Colcci!
blue-hornet team