Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Φωτογραφίες από τα βαφτίσια του γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Στο γραφικό χωριό Τριαντάρος, στην όμοφη Τήνπ, έγινε η βάφτιση και το γλέντι για τον μικρό Γιάννη Λιάγκα,
τον πρωτότοκο των παρουσιαστών Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι που υπάρχει στη βίλα του ενός εκ των κουμπάρων γυναικολόγου-μαιευτήρα Θάνου Παράσχου. Ο άλλος νονός ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τη σύζυτο Κρίστη Τσολακάκη.

Οι καλεσμένοι έφτασαν από τις έξι το απόγευμα σε μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα. 'Ολα ήταν έτοιμα με ένα λιτό αλλά πολύ κομψό διάκοσμο,που κυριαρχούσδε το λευκό και το γαλάζιο, με ναυτίκα μοτίβα.
Το μυστήριο ξεκίνησε γύρω στις 7 με την παρουσία του μητροπολίτη Τήνου και λοιπών ιερέων. Ο μικρός δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή και μάλιστα χαιρετούσε τους καλεσμένους πριν μπει στην κολυμβήθρα. Την φροντίδα για όλη τη διαδικασία είχε η μητέρα μαζί με τη βοήθεια της Κρίστυ Τσολακάκη.

Γύρω στα 130 άτομα παραβρέθηκαν στο γλέντι που ακολούθησε στο υπέροχο σπίτι του νονού, στο οποίου δέσποζε η φωτισμένη πισίνα, που άλλαζε χρώματα. Συγγενείς των γονιών και στενοί φίλοι αποτελούσαν τους καλεσμένους. Aκόμα και η υπέργηρη γιαγιά της Φαίης Σκορδά και η νονά 'ηταν παρούσες στο ευχάριστο γεγονός. 'Ολοι απόλαυσαν τον πραγματικά πλούσιο μπουφέ που περιλάμβανε απόλυτα ελληνική κουζίνα από σουβλιστά αρνιά μέχρι τοπικά τυριά.
\Οι ροτόντες ήταν διασκοσμημένς με λευκά λουλούδια και ναυτικούς κόμπους για τις πετσέτες. Για τους μικρούς είχε στηθεί παιδική χαρά και δυο κλόουν φρόντιζαν για τη διασκέδαση.
 Παρούσα όλη η ομάδα του "Πρωινό μου" από δημοσιογράφους και παραγωγούς μέχρι τους παρουσιαστές. Ανάμεσα τους οι Σάσα Σταμάτη, Τάσος Θεοδώρου, Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Άκης Πετρετζίκης. Ολο το βράδυ ο Ουγγαρέζος, η Συνατσάκη και ο Θεοδώρου ήταν στο Twitter και ανέβαζαν υλικό ή έψαχναν να δουν τι γράφουν για αυτούς!
 Από τηλεοπτικά πρόσωπα το παρόν έδωσαν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός, Αργυρω Μπαρμπαριγου, Όλγα Λαφαζάνη - Νικος Οικονόμου,
Ανδρέας Φωτόπουλος - Ράνια Θρασκιά, Τένια Μακρ'η, ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος Μιμής Ντενίση κ. Πολυζος, οιι στιλιστες - μακιγιερ Δημητρης Γιαννετος, Ευγενια Ζηνδρου, Παντελης Τσουρης, ο πολιτευτής Βασιλης Κικίλιας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, η δημοσιογράφος 
Φράνσις Γιατζόγλου κα

Μετά τα βεγγαλικά που φώτισαν ακόμα περισσότερο τον ήδη λαμπερό ουρανό, λόγω παραμονής πανσελήνου, άρχισε ο χορός με τη μουσική επιμέλεια του dj του Αντώνη Ρέμμου. Την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιός του Νίκου Χατζηνικολάου, που θύμιζε Σάκη Ρουβά. Μέχρι και ο πατέρας του σηκώθηκε για να τον καμαρώσει και να χορέψει μαζί του.

Μετά ακολούθησαν νησιώτικα τραγούδια με ένα τοπικό τρίο οργανοπαικτών και λίγο μετά τα μ,εσάνυχτα οι καλεσμένοι άριχαν να κατηφορίζουν προς τη χώρα, έχοντας περάσει ένα υπέροχο βράδυ με άψογη φιλοξενία.
 Να τους ζήσει
πηγή:myreview.gr