Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι τηλεοπτικοί αστέρες βρίσκονται στην Τήνο για τη βάφτιση

Η βάφτιση του ενός έτους Γιάννη Λιάγκα έχει συγκεντρώσει στην Τήνο όλη την εγχώρια σόου μπιζ.

Το μυστήριο θα λάβει χώρα σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου στις 18:30 στην εκκλησία που υπάρχει στο σπίτι του ενός εκ των δύο νονών, του μαιευτήρα – γυναικολόγου Παράσχου. Ο έτερος νονός είναι ο δημοσιογράφος – εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, που είχε παντρέψει το ζευγάρι Φαίη Σκορδά – Γιώργο Λιάγκα.
Οι καλεσμένοι ξεπερνούν τα 150 άτομα και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι με τον dj του κλαμπ Akanthus αλλά και οργανοπαίκτες με παραδοσιακά όργανα.
Οι γονείς διαμένουν στο σπίτι του κουμπάρου και η μητέρα Φαίη Σκορδά ασχολήθηκε όλη τη χθεσινή μέρα με τις ετοιμασίες, με αποτέλεσμα να κουραστεί αρκετά και να προτιμήσει να πέσει νωρίς για ύπνου.

Αντίθετα ο σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας έφυγε το μεσημέρι με σκάφος φίλων και πετάχτηκαν μέχρι τη Μύκονο για μπάνιο και φαγητό. Στη νησί των ανέμων βρισκόταν και ο έτερος κουμπάρος Νίκος Χατζηνικολάου, από νωρίς, με σκάφος στενού του φίλου, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει σκάφος αλλά και δεν μπορεί τη θάλασσα ως καπετάνιος.
Ο Λιάγκας επέστρεψε το βραδάκι κι έκανε μια βόλτα μόνος στο λιμάνι της Τήνου, όπου αργότερα συναντήθηκε με αρκετούς από τους καλεσμένους τους που έπιναν τα ποτά τους σε μπαρ της πόλης. Εκει ήταν τα ζεύγη Θέμη Σοφού – Σταματίνας Τσιμτσιλή, Νίκου Οικονόμου – Όλγας Λαφαζάνη, Ηλία Παπανικολάου(αρχισυντάκη δελτίου Star- Μαίρης Παλιαλέξη(αρχισυντάκτρια πολλών τηλεοπτικων εκπομπών) και το αυτοκόλλητο τρίο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μαίρη Συνατσάκη – Ακης Πετρετζίκης.
 Στην πόλη έκανε οιογενειακά τα ψώνια του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος και ο δημοσιογράφος – εκδότης Αντώνης Δελατόλας, που διαθέτει σπίτι στο νησί.
 Πηγή: myreview.gr