Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ψεύτικες βλεφαρίδες σαν αληθινές για σέξι βλέμμα


Θέλετε βλέμμα που μαγνητίζει αλλά δεν θέλετε οι ψεύτικες βλεφαρίδες να δείχνουν ψεύτικες αλλά να είναι σαν αληθινές;
Δείτε πώς θα κάνετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας να δείχνουν όχι απλά αληθινές αλλά θεϊκές!

Tο να διαλέξετε τις σωστές ψεύτικες βλεφαρίδες ή εξτένσιον αλλά και ο τρόπος που θα τις απλώσετε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αν το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει αληθινό ή όχι. Αν θέλετε να δώσετε όγκο ή μήκος στις φυσικές σας βλεφαρίδες δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις ψεύτικες για να κερδίσετε τους πάντες με το βλέμμα σας! Μπορείτε να επιλέξετε από μεμονωμένες βλεφαρίδες ή από ολόκληρη σειρά από βλεφαρίδες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε και το λουκ φυσικά. Στο εμπόριο θα βρείτε βλεφαρίδες σε διάφορα μήκη που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες!

Δώστε στις φυσικές σας βλεφαρίδες το κατάλληλο σχήμα: φροντίστε όταν "γυρίσετε" τις βλεφαρίδες σας να είναι όλες στο ίδιο μήκος έτσι ώστε όταν τις βάψετε όσες στρώσεις και αν περάσετε ή αν τοποθετήσετε επάνω τις ψεύτικες να είναι όλες στο ίδιο μήκος. Φροντίστε αν απλώνετε ψεύτικες βλεφαρίδες να τοποθετούνται ακριβώς επάνω στην γραμμή του βλεφάρου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο και φυσικά να μην είναι το ένα βλέφαρο πιο κάτω από το άλλο!

Γυρίστε τις μετά: αν επιλέξετε να απλώσετε επάνω στη φυσική γραμμή του βλεφάρου σας ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες τότε φροντίστε να τις "γυρίσετε" αφού απλώσετε τις βλεφαρίδες και έχει στεγνώσει επάνω και η κόλλα (έτσι ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα και ξεκολλήσουν. Φροντίστε λοιπόν να "γυρίσετε" τις φυσικές και τις ψεύτικες βλεφαρίδες μαζί, με το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και κανείς να μην καταλάβει τίποτα!

Στην πρώτη γραμμή: σχεδιάστε μια γραμμή στο μάτι σας -πριν την εφαρμογή της πρόσθετης βλεφαρίδας- εκεί ακριβώς που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες για να το χρησιμοποιήσετε σαν μπούσουλα όπου θα χρησιμοποιήσετε για να κολλήσετε τις ψεύτικες!

Πιάστε το ψαλίδι: Και αρχίστε να κόβετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Το βασικό για να φαίνονται σαν φυσικές οι βλεφαρίδες σας είναι να τις κόψετε αν χρειαστεί έτσι ώστε όλες να βρίσκονται στο ίδιο μήκος και να μην φαίνονται κάποιες ότι ξεχωρίζουν!

Το βασικό είναι η κόλα να κολλήσει καλά: αν η κόλα δεν κολλήσει καλά στο βλέφαρο τότε παραμονεύει ο κίνδυνος να σας ξεκολλήσει και να βρεθείτε με μια βλεφαρίδα μακριά και πυκνή και με το άλλο βλέφαρο να είναι μισό!

πηγή: womenonly.gr