Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Μαντάμ Δυσδαιμόνα" σε πορνείο η Βεργκάρα

Η τελευταία σέξι προσθήκη στο «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ακούει στο όνομα Σοφία Βεργκάρα.
Η όμορφη πρωταγωνίστρια του Modern Family ετοιμάζεται να θέσει τα προσόντα της στην υπηρεσία του Μεξικανού ως Μαντάμ Δυσδαιμόνα, ιδιοκτήτρια πορνείου, όπου ο Ντάνι Τρέχο, θα αναζητήσει όχι μόνο κάποιο σέξι κορίτσι, αλλά και τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εντοπίσει τους κακούς. Απλά σχήματα, με το μοναδικό καλτ στιλ του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που έφερε πίσω στα σετ τη Μισέλ Ροντρίγκεζ και τη Τζέσικα Άλμπα με νεοφώτιστη στην περιπέτεια του Machete την Άμπερ Χερντ και στους ρόλους των αντιπάλων του τον Μελ Γκίμπσον ως επικεφαλής καρτέλ όπλων και τον Ντέμιαν Μπισίρ ως ημίτρελο τρομοκράτη.

Ο Ροντρίγκεζ θα αρχίσει τα γυρίσματα αυτού του sequel, ώστε να προχωρήσει μετά απερίσπαστος με τη συνέχεια του "Sin City": A Dame to Kill For.
Όσο για τη Βεργκάρα, η Κολομβιανή έχει αποσπάσει τίτλους όπως «η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη» και μπορεί να μετανιώνει που οι υποχρεώσεις της στο Modern Family την ανάγκασαν να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο «Paperboy» του Λι Ντάνιελς, χάνοντας τα κόκκινα χαλιά των Καννών που θα στρωθούν σε λίγες μόλις ημέρες, αλλά τουλάχιστον οι καμπύλες της εκτιμήθηκαν από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ –νομίζουμε ότι μαζί με Άλμπα, Ροντρίγκεζ και Χερντ εξασφάλισαν όσο από το ανδρικό κοινό δεν είχε συγκινήσει ο macho τίτλος. A.N
πηγή:e-go.gr