Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Rihanna λατρεύει την Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι το ωραιότερο μέρος του κόσμου», δηλώνει η Rihanna και περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη επίσκεψή της στη χώρα μας.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Movies and the Stars» του MTV και τον Γιώργο Σατσίδη, η οποία προβάλλεται σήμερα Τετάρτη στις 20:00 μ.μ. και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία «Battleship» με την οποία κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο.
Μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχεται πως με αφορμή τη συναυλία της στην Ελλάδα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομορφότερη χώρα του κόσμου: «Είναι το ωραιότερο μέρος που έχω πάει, η θάλασσά σας είναι ακόμα πιο όμορφη από τα Barbados. Σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά, το θέλω απεγνωσμένα. Μόνο και μόνο να βρεθώ ξανά στις παραλίες της», δήλωσε η 23χρονη star.
Όσον αφορά τον κινηματογράφο, η Rihanna ανέφερε ότι ξεκινάει μία νέα καριέρα στον κινηματογράφο καθώς βρίσκονται ήδη σε στάδιο προετοιμασίες οι επόμενες ταινίες της. Η Rihanna μοιράζεται με τον δημοσιογράφο λεπτομέρειες από την καριέρα της ενώ εξηγεί με ποιο τρόπο καταφέρνει να παραμένει προσγειωμένη και να κρατάει χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητά της.
πηγή:vipnews.gr