Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Πώς να φορέσετε τη mini φούστα σας όπως οι αγαπημένες σας stars

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εκτός από τα σορτσάκια και τα φορέματα, την τιμητική τους έχουν και οι φούστες!
Κοντές, μακριές, στενές, και αεράτες, όλες είναι στη μόδα και σίγουρα θα χαρίσουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνιση σας. Αρκεί να τις φορέσετε σωστά!
Ξεκινάμε με την mini δερμάτινη φούστα. Σίγουρα δεν είναι τόσο καλοκαιρινή, αλλά είναι το απόλυτο must από το χειμώνα μέχρι την άνοιξη. Φορέστε τη όπως η Miranda Kerr. Με ένα άσπρο απλό T-Shirt από πάνω, και ψηλοτάκουνη μαύρη γόβα. Αποφύγετε τις υπερβολές.
 Πολύ της μόδας και οι αστραφτερές φούστες όπως αυτή που φορά στη φωτογραφία η Jennifer Lopez. Είναι το κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε μια βραδινή σας έξοδο, αρκεί να μην το παρακάνετε με πολλά αστραφτερά αξεσουάρ, γιατί στο τέλος θα μοιάζετε με πυγολαμπίδα.
 Αεράτη η φούστα της Taylor Swift, που ταιριάζει όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και μεταμορφώνεται ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να τη φορέσετε. Εκτός από πολύ στιλάτη είναι και πολύ άνετη, ενώ κρύβει και τα περιττά κιλάκια –αν έχετε-.
 Από τις πλέον σικάτες επιλογές, η ψηλόμεση χρωματιστή δερμάτινη φούστα της Blake Lively. Συνδυασμένη με κίτρινες γόβες, σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας.
 Από τις πλέον σικάτες επιλογές, η ψηλόμεση χρωματιστή δερμάτινη φούστα της Blake Lively. Συνδυασμένη με κίτρινες γόβες, σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας.
 Πιο rock η φούστα της Leighon Meester. Ψηλόμεση, ασπρόμαυρη και σχετικά φουσκωτή, είναι ένα από τα πιο άνετα κομμάτια που θα μπορούσατε να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας. Ωστόσο μην κάνετε το
 λάθος και την φορέσετε με μακριά μπλούζα
 Rock-chic, η επιλογή της Kristin Cavallari. Δερμάτινη με πιέτες, είναι στενή στη μέση και ανοιχτή προς τα κάτω, δίνοντας άλλη λάμψη στο ντύσιμο και το κορμί σας, κρύβοντας και τονίζοντας αυτά που πρέπει!
 Δίχρωμη η επιλογή της Selena Gomez, για πιο επίσημες εμφανίσεις. Πρόκειται για μια φούστα σε ίσια γραμμή, που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους και σχεδόν με όλα τα ρούχα.
 Για πιο extreme εμφανίσεις, τολμήστε να φορέσετε την μεταλλική φούστα της Brooklyn Decker. Συνδυασμένη μάλιστα με ένα τζιν πουκάμισο από πάνω, θα είναι σίγουρα εμφάνιση που ξεχωρίζει.
 Την κλασική μαύρη στενή φούστα επιλέγει η Kendall Jenner. Είναι το all time classic κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, και φυσικά μπορείτε να τη συνδυάσετε με ο,τι και όπως
 θέλετε
 Τέλος, από τις επίσης must επιλογές η animal print φούστα της Sienna Miller, που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο και συνδυάζεται άψογα με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ.
πηγή:star.gr