Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο αγροτουρισμός της Ελένης με τον Ματέο

Μπορεί τις περσινές πασχαλινές διακοπές τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος να τις πέρασαν στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Costa Navarino»,
δεν συνέβη όμως το ίδιο και φέτος, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να βρεθεί σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον, το ξενοδοχείο «Οναρ» που διατηρεί ο Ματέο στην περιοχή Αχλα της Ανδρου.
 Εχοντας καταφέρει να μαγνητοσκοπήσει όλες τις εκπομπές της Μεγάλης Εβδομάδας, η Ελένη πέρασε μαζί με τον Ματέο τις άγιες μέρες του Πάσχα, την ώρα που ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος βρισκόταν με τα τρία παιδιά τους και την αδελφή του Αγλαΐα στο Ξυλόκαστρο.

 Αν και το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα μετά το τέλος των εορταστικών ημερών, η παραμονή του στην πρωτεύουσα κράτησε λίγο, καθώς με το που έφτασε η Παρασκευή έβαλαν και πάλι πλώρη για την Ανδρο, έχοντας αυτή τη φορά μαζί τους τα τρία παιδιά της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.
«Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στην Ανδρο», λέει άνθρωπος που τους έχει δει πολλές φορές από κοντά.
 Οι συχνές επισκέψεις του ζευγαριού στο νησί έχουν να κάνουν και με τις εργασίες ανακαίνισης του τουριστικού συγκροτήματος -μερίδιο στο οποίο φέρεται να έχει και η Ελένη- εν όψει της τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε.
Μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ο Ματέο συμβουλεύεται πολύ συχνά την Ελένη γι’ αυτές τις εργασίες, ενώ ο ίδιος επιβλέπει και κατευθύνει τους εργάτες για τη συντομότερη και καλύτερη περαίωση αυτών. Η Ελένη φροντίζει να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μέσα στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για τον σύντροφό της, τα παιδιά της, αλλά και τους καλεσμένους τους.
 «Η Ελένη είναι τρομερή μαγείρισσα και πολύ καλή οικοδέσποινα.

 Αν δεν ξέρεις ποια είναι, δεν σου περνά καν από το μυαλό πως αυτή η γυναίκα είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης», λέει ένας από τους ανθρώπους που είχε την τύχη να μείνει στο ξενοδοχείο και να δοκιμάσει εδέσματα από τα χεράκια της.
πηγή:protothema.gr