Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ελένη- Ποιός την τραβάει από τη μύτη;

Στις ομορφιές της ήταν και σήμερα η Ελένη, αλλά κυρίως σε μεγάλα κέφια κι αυτό φάνηκε στο διάλογό της με το Βασίλη Καλλίδη
με αφορμή τα baby τσουρεκάκια που θα της φτιάξει στην εκπομπή.
Ο Βασίλης ήξερε από την αρχή ότι ο όρος "baby τσουρεκάκια" θα ιντριγκάρει την Ελένη γι' αυτό και τον χρησιμοποίησε, άλλωστε. Της είπε ότι τώρα που την έχει μάθει πια, ξέρει εκ των προτέρων ποιές λέξεις που της κάνουν το κλικ, κάνοντάς την να λυθεί στα γέλια και να απαντήσει «Τι άτιμος που είναι».
Μάλιστα, η Ελένη έσπευσε να ζητήσει από την Άση να βρει τι συναστρία έχουν για να καταλήξει στην ατάκα «Ευτυχώς που είμαστε κι οι δύο τακτοποιημένοι», αναφερόμενη στην προσωπική τους ζωή, η οποία έστειλε το Βασίλη κανονικά κι εμάς μαζί.
Όσο κι αν ο ίδιος γύρισε έκπληκτος στη μεριά της και γούρλωσε τα μάτια του, η Ελένη δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε απτόητη, συμπληρώνοντας: «Με τραβάει από τη μύτη αυτός ο τύπος και μου πάει, είναι χαρούμενος» για να βγάλει τα συμπέρασμα «Μου πάει αυτός ο τύπος πολύ».
Κρίμα που εκείνη τη στιγμή δεν έδειχνε η κάμερα το Βασίλη να κόβαμε αντιδράσεις αν κι υποθέτουμε ότι θα το διασκέδαζε. Από την ωραία Ελένη της τηλεόρασης έρχονταν, άλλωστε, τα κομπλιμέντα.
πηγή:womanonly.gr