Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τι αλλαγές σχεδιάζουν η Ελεονώρα και η Ελένη & το νέο πρόσωπο που προστίθεται

Διαβάζω για αγωνίες και πανικούς στις εκπομπές που μετά το Πάσχα θα έρθουν αντιμέτωπες… 
Μιλάμε για την Ελένη και την Ελεονώρα με τα επιτελεία τους. Η αλήθεια είναι πως κάθε αλλαγή πάντα σφίγγει περισσότερο τα λουριά, αλλά αν δεν είσαι «πρωτάκι» έχεις μάθει να το αντιμετωπίζεις με δουλειά κι όχι με πανικό. Τόσο η Ελένη, αλλά και η Ελεονώρα πια δεν θα μπουν στο τριπάκι του μεταξύ τους ανταγωνισμού, χωρίς λόγο… Αυτά ήταν του παρελθόντος. Τώρα και οι δύο έχουν αποδείξει, αρχικά στον εαυτό τους και μετά στους γύρω τους ότι αξίζουν να βρίσκονται σε θέση «βιτρίνα» στο κανάλι τους και μάλιστα σε μια περίοδο που πολλές παρουσιάστριες, είναι εκτός!
Η Ελεονώρα που από πρωινή Μελέτη γίνεται Μεσημεριανή, από τη στιγμή που της ανακοινώθηκε φρόντισε μαζί με τους συνεργάτες της να «κλείσουν» τους καλεσμένους τους και να έχουν βίντεο με συνεντεύξεις αποκλειστικές. Εντωμεταξύ με κάποιες από τις γνωστές μου που μιλάω, μου λένε δεν μπορώ τότε γιατί έχω να γυρίσω βίντεο για την εκπομπή της Μελέτη. Δεν αποκαλύπτω τα όπλα τους και ποιες είναι οι κυρίες, γιατί έχω βρεθεί στην ίδια θέση και ξέρω πως τον αντίπαλο τον θέλεις και λίγο «αδιάβαστο». Στόχος λοιπόν της Μεσημεριανής Μελέτης είναι να έχουν πρωτογενείς ειδήσεις και δυνατούς καλεσμένους. Αυτό είναι και λίγο δύσκολο γιατί σε κάποιες μέρες τα αποκλειστικά και οι δυνατοί καλεσμένοι εξαντλούνται, εκεί ακριβώς είναι που φαίνεται και η δυναμική της εκπομπής και η σύνεση των ανθρώπων της, να μη χάσουν την ψυχραιμία τους. Γι΄αυτό λέμε πάντα, να περάσουν οι πρώτες 15 μέρες και τα νούμερα τότε θα ξεκαθαρίσουν. Το team της Ελεονώρας θα δουλέψει και τις μέρες του Πάσχα εντατικά για να βγει δυνατό…
Στην ομάδα της Ελένης, επικρατεί ηρεμία… Οι άνθρωποί της δεν σκέφτονται να αλλάξουν τη μέχρι τώρα επιτυχημένη δομή της εκπομπής και τις τονωτικές ενέσεις που πρόσθεσαν φέτος. Ακούω πως η Ελένη θα προσθέσει στο πάνελ της ένα πολύ δυνατό γυναικείο πρόσωπο και ένα πρόσωπο στη δημοσιογραφική της ομάδα. Το πρόσωπο είναι στα σίγουρα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και θεωρώ πως μια τέτοια γυναικεία παρουσία με φωνή έλειπε από το πάνελ της Ελένης, φέτος!!!
 Και στο γραφείο της Ελεονώρας είδαν ένα τέτοιο πρόσωπο, αλλά δεν μπορώ να είμαι σε θέση ακόμη να γνωρίζω αν στο star θα πάρουν πρόσωπα από την τηλεοπτική πιάτσα σε μια στιγμή που γίνονται μαζικές απολύσεις και χθες υπήρχε μεγάλη αναστάτωση για κάτι ανάλογο. Ανακοίνωσαν περίπου σε 15 παιδιά του Made in star την απόλυσή τους, κάτι που έκανε το κλίμα βαρύ και στα υπόλοιπα παιδιά, των άλλων ομάδων. Κρατήθηκαν, μόνο 3 άτομα που θα ενταχθούν στις ειδήσεις, ενώ απολύθηκαν και κάποιοι πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι, θύματα των περικοπών και της όλης κατάστασης. Για να είναι βιώσιμο αυτή τη στιγμή ένα κανάλι πρέπει να προβεί σε δυσάρεστες  ενέργειες, ενώ από την άλλη τα παιδιά παραμονές εορτών βρέθηκαν εκτός «πιάτσας». Δύσκολες ώρες για το μιντιακό χώρο και οι επόμενες μέρες… Οι εξελίξεις θα είναι «βαριές» και για άλλους συναδέλφους…
Όλοι με ρωτούν ποιος θα κερδίσει σε αυτή τη νέα πρόκληση… Ο καλύτερος θα πω και αυτός που θα πιστέψει στη δύναμη της «παρέας»
πηγή:entertv.gr